Menu

Service

Subtitle

Herstel Mijn authenticatie in twee stappen op Gmail

Hoe herstel ik mijn Gmail-verificatie in twee stappen?

Als uw telefoon is ingenomen, is uw Gmail-verificatie in twee stappen waarschijnlijk verbroken. Google heeft de tweestapsverificatieprocedure gemaakt om u een extra beveiligingslaag te bieden. Als iemand toegang krijgt tot uw account, kan hij of zij uw wachtwoord wijzigen, zich voordoen als u en beledigende e-mails sturen naar uw contacten, of proberen uw financiële gegevens te stelen.

Gebruik de tweestapsverificatiemethode.

Overweeg om de tweestapsverificatieprocedure te gebruiken om uw Gmail-account te beveiligen. Stel het in door deze stappen te volgen:

 • Navigeer naar uw Google-account en kies de beveiligingsoptie.
 • Selecteer authenticatie in twee stappen.
 • Klik op de knop Aan de slag.

Nadat de installatieprocedure is voltooid, gaat u verder met de volgende stappen om uw beveiliging te versterken en een beveiligingssleutel te maken.

 • Navigeer naar uw Google-account en kies de beveiligingsoptie.
 • Meld u aan bij Google Panel en voer vervolgens authenticatie in twee stappen uit.
 • Controleer de lijst met beschikbare opties; een van hen is de optie om een back-up van codes te maken. Druk dus op de knop.

Details over genezing

Volg de onderstaande stappen om uw herstel-e-mailadres bij te werken.

 • Log om te beginnen in op uw Google-account en selecteer de optie Persoonlijke informatie.
 • Klik op het tabblad Contactgegevens op E-mail.
 • Voer vervolgens uw herstel-e-mailadres in.

U kunt desgewenst een hersteltelefoonnummer toevoegen.

U heeft mogelijk geen verificatiecode nodig als u uw apparaat verliest terwijl u op een ander apparaat bent ingelogd. Je hebt nog steeds toegang tot je account door authenticatiecodes in twee stappen, back-upcodes of Google-prompts in te voeren. Als u daarna kunt inloggen op uw account, kunt u proberen een andere beveiligingssleutel toe te voegen.

Als al uw pogingen mislukken, moet u mogelijk een formulier voor accountherstel invullen. Dit zou de uiteindelijke keuze zijn omdat het lang duurt. Misschien lukt het je niet om het in één dag af te ronden. Vul het formulier in door de onderstaande instructies te volgen.

 • Log om te beginnen in op uw account met uw inloggegevens.
 • Keer vervolgens terug naar het verificatiescherm en selecteer Meer opties.
 • Selecteer de optie Hulp krijgen.
 • Google zal u een formulier voor accountherstel geven om in te vullen. Het ingevulde formulier helpt hen bij het verifiëren dat u de geautoriseerde eigenaar van het account bent. Enkele veelvoorkomende vragen zijn wanneer u uw account bent gestart en met wie u regelmatig contact opneemt.

Als u vragen heeft over een van de hierboven beschreven procedures, kunt u contact opnemen met het ondersteuningspersoneel van Google.

Heb je hulp nodig van een live-expert?

Contact4Email werkt graag samen met technische experts en voormalige werknemers van bedrijven zoals Gmail, die 24 uur per dag, 7 dagen per week met u kunnen chatten en u oplossingen kunnen bieden voor problemen zoals die u ondervindt. Soms is het nuttig om samen te werken met een deskundige om verschillende problemen op te lossen.

Waarom biedt Contact4Email hulp bij Gmail-problemen?

Contact4Email werkt al meer dan tien jaar aan het verzamelen van gegevens over grote technologiebedrijven zoals Gmail om individuen te helpen bij het tijdig oplossen van verschillende problemen. We zijn begonnen met het verzamelen van contactgegevens en de snelste methode om een persoon te bereiken bij grote organisaties, vooral die met geavanceerde telefoonmenusystemen. Toen ontdekten we dat mensen nog steeds meer gedetailleerde oplossingen nodig hadden om de meest voorkomende problemen op te lossen. Als gevolg hiervan hebben we ons bereik vergroot door een reeks regels te bieden, die met de dag groter wordt. Als u problemen ondervindt of vragen heeft over de hierboven beschreven stappen, neem dan contact met ons op.Laat het ons weten door feedback te geven. Dus, als je onze nuttige aanbevelingen leuk vindt, deel ze dan met je vrienden en familie.

We hope that the techniques listed above assist you in resolving the problem. If any technical issues persist, please contact our Gmail bellen specialists for more assistance.

Go Back

Comment