Menu

Service

Subtitle

Hoe Amazon Fire TV-afstandsbediening te repareren werkt niet?

Amazon Fire TV is een van de meest populaire streaming mediaspelers op de markt, waardoor gebruikers onbeperkt online inhoud kunnen bekijken van services zoals Netflix, Prime Video, Hulu, HBO, SHOWTIME, STARZ en anderen.


de Amazon Fire TV-afstandsbediening soms niet. Dit probleem wordt veroorzaakt doordat de Fire TV-afstandsbediening niet goed werkt. We hebben deze handige blog samengesteld om u te helpen met het probleem met de Amazon Fire TV Remote werkt niet.

U hebt nu vaak geprobeerd de batterijen in de Fire TV-afstandsbediening te vervangen, maar ze nemen nog steeds niet op of worden niet aangesloten. Dit geeft aan dat de batterij van de afstandsbediening helemaal leeg is.

Verschillende methoden om het probleem met de afstandsbediening van Amazon Fire TV op te lossen

Houd er altijd rekening mee dat als de afstandsbediening van de tv niet meer werkt of niet werkt, de batterij al leeg is. Dit geldt met name wanneer u de afstandsbediening van de televisie gebruikt. Door herhaaldelijk gebruik verliest de afstandsbediening geleidelijk zijn volledige batterijduur. Nadat u heeft bevestigd dat de batterij leeg is, vervangt u de oude door nieuwe.

Stap 1: Oefen met uw duimen een gepaste hoeveelheid druk uit op de achterkant van de afstandsbediening. Blijf op de zijkant drukken totdat de hele achterkant iets naar beneden schuift.

Stap 2: Zodra de achterkant van zijn positie beweegt, tilt u deze op en weg van de Fire TV-afstandsbediening.

Stap 3: Ten derde moet u de twee AAA-batterijen in de achterkant van de afstandsbediening plaatsen.

Stap 4: Zodra de batterijen zijn geplaatst, plaatst u de achterklep terug op de afstandsbediening. Schuif de klep naar beneden zodat deze op zijn plaats klikt.

Stap 5: Koppel de Fire TV Remote en geniet van streamingdiensten op uw bediening.

Hoe Amazon Fire TV Remote koppelen?

Als de afstandsbediening nog steeds niet werkt, kan het probleem worden veroorzaakt door of worden veroorzaakt doordat de afstandsbediening niet goed is gekoppeld met de Fire TV. Om er zeker van te zijn dat u uw afstandsbediening correct op uw tv hebt afgestemd, begint u met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Stap 1: Zoek de Home-knop op uw afstandsbediening en druk deze continu gedurende 10 seconden in. De afstandsbediening begint binnen een minuut zelf te koppelen met de Fire TV.

Stap 2: In het geval dat het niet vanzelf kan paren, haal dan de stroomadapter uit het Fire TV-apparaat of uit het stopcontact.

Stap 3: Voordat u begint met het resetten van de Fire TV-afstandsbediening, moet u ervoor zorgen dat het systeem is uitgeschakeld. Druk tegelijkertijd op Menu, Terug en de linkerkant van de navigatiering om de afstandsbediening te resetten.

Stap 4: Houd al deze knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. Houd er rekening mee dat deze actie het Fire TV-apparaat niet terugzet op de fabrieksinstellingen, aangezien het alleen de Fire TV-instellingen loskoppelt van de afstandsbediening.

Stap 5: Haal ten slotte de batterijen uit de Fire TV-afstandsbediening en sluit het Fire TV-apparaat weer aan op de stroombron.

Stap 6: Wacht vervolgens tot het startscherm voor u verschijnt.

Stap 7: Plaats de batterijen weer terug in de Fire TV remote en wacht vervolgens minimaal een minuut.

Stap 8: Als het probleem zich nog steeds voordoet, wordt het probleem met de Amazon Fire TV-afstandsbediening werkt niet waargenomen en houdt u de startknop op de afstandsbediening bijna 10 seconden ingedrukt.

Hoe controleer ik de compatibiliteit van Fire TV Remote?

Deze verplaatsing is alleen nodig als uw Fire TV-afstandsbediening niet in het pakket is inbegrepen. Als u zeker weet dat u de afstandsbediening hebt vervangen door een nieuwe of een afstandsbediening van een derde, controleer dan of deze compatibel is met uw Fire TV-model.

Hoe gebruik je de Fire TV Remote-app?

U moet, net als ieder ander, een Android- of iOS-telefoon hebben. Om de Fire TV-app voor Android en iOS te downloaden, gaat u gewoon naar hun respectieve app-winkels en zoekt u ernaar. Zolang je smartphone of tablet is verbonden met hetzelfde netwerk als je Fire TV, kun je deze bovendien als afstandsbediening gebruiken om hem van stroom te voorzien.

Hoe vervang ik de Fire TV-afstandsbediening?

Als geen van de voorgaande stappen effectief is geweest bij het oplossen van het probleem met de Amazon Fire TV Remote werkt niet, is dit de laatste optie. U kunt de oude afstandsbediening vervangen door een nieuwe door hier een nieuwe tv-afstandsbediening voor uw Fire TV aan te schaffen.

Dit zijn dus alle stappen Hoe Amazon Fire TV Remote niet werkt te repareren. Als u nog steeds problemen ondervindt om te verhelpen dat Amazon Fire TV Remote niet werkt. Bel alsjeblieft Amazon bellen.

Go Back

Comment