Menu

Service

Subtitle

Hoe Amazon Fire TV Stick-streaming problemen op te lossen

Heeft u een probleem met langzaam streamen op uw Fire TV? Is het mogelijk dat de video een paar seconden pauzeert voordat hij doorgaat? Trage streaming kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waarvan de meest voorkomende een trage internetverbinding is. In dat geval is uw enige optie om uw ISP te wijzigen.

Als je internetverbinding goed is, maar je nog steeds problemen hebt met streamen op je Firestick, probeer dan het volgende:

• Sluit uw Firestick niet aan op de USB-poort van een tv of andere externe poorten, maar sluit deze altijd op een stopcontact aan. Omdat een slechte stroomvoorziening uw streamingsnelheid eerder vertraagt.

• Als u een probleem heeft met uw internetverbinding, heeft dit ook invloed op de streaming op uw computer. Om dit te voorkomen, selecteert u een ISP die een consistente internetverbinding biedt.

• Als u uw Firestick of Fire TV niet constant gebruikt, laat deze dan niet de hele tijd aan staan, omdat dit de hardware en software kan beschadigen. Overweeg om uw Firestick minstens één keer per dag opnieuw op te starten om problemen met streamen te voorkomen.

• Sommige gebruikers zijn het erover eens dat het gebruik van een VPN bij het streamen op de Firestick de ervaring verbetert. U kunt die optie ook uitproberen. Bekijk onze gids voor de beste VPN's voor Amazon Firestick als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een VPN-provider.

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met Amazon nl Bellen.

Voor meer informatie over het oplossen van streamingproblemen met Amazon Fire TV-sticks. neem contact op met Amazon bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.