Menu

Service

Subtitle

Hoe Amazon Kindle Fire terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

Ben je van plan je Amazon Kindle Fire weg te geven? Zo ja, dan moet u alle gegevens die erop zijn opgeslagen, verwijderen. Om de gegevens te wissen, moet u een fabrieksreset uitvoeren op uw apparaat. Dit is de beste manier om de gegevens van het apparaat te verwijderen als u van plan bent het te verkopen.

Het proces om Amazon Kindle Fire opnieuw in te stellen is heel eenvoudig, maar het resetproces kan variëren afhankelijk van de generatie Kindle Fire die je gebruikt. De stappen lijken enigszins op elkaar, maar er zijn een paar verschillen.

Hier in dit bericht gaan we je de verschillende manieren presenteren waarop je je Amazon Kindle kunt resetten. Als u een probleem ondervindt met de Kindle, kunt u contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Amazon. De technische experts horen u en lossen uw probleem binnen de kortste keren op.

Methoden om Amazon Kindle Fire in de fabriek te resetten:

Je kunt Amazon Kindle Fire terugzetten naar de fabrieksinstellingen, maar de opties en het menu verschillen afhankelijk van het apparaat. Je kunt ze kiezen volgens de generatie van het Kindle-apparaat.

Voordat u verder gaat met het terugzetten naar de fabrieksinstellingen, moet u ervoor zorgen dat u een back-up van alle gegevens hebt gemaakt, zodat u deze ook kunt openen nadat u uw Kindle Fire opnieuw hebt ingesteld. Als u niet weet hoe u een back-up van bestanden moet maken, lees dan hieronder.

Hoe maak je een back-up van de datum voordat je Amazon Kindle Fire terugzet naar de fabrieksinstellingen?

Als je de fabrieksinstellingen van je Kindle Fire herstelt, worden alle gegevens die op je Kindle Fire zijn opgeslagen, inclusief video's, games, tv-programma's, e-books en films, verwijderd. Als u niet alle opgeslagen gegevens wilt verliezen, maakt u een back-up door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1: Open Instellingen, tik op apparaten en selecteer vervolgens back-up en herstel.

Stap 2: Selecteer de optie om te schakelen om de back-up in te schakelen.

Stap 3: Wanneer u dat doet, wordt de back-up automatisch gemaakt.

Nadat de back-up is gemaakt, kunt u de stappen uitvoeren om Amazon Kindle Fire terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Er zijn twee manieren om je Kindle-apparaat te resetten. U kunt een van de manieren kiezen om het apparaat te resetten.

Manier 1: Amazon Kindle Fire resetten door het apparaat uit te schakelen

Volgens deze methode moet je je Amazon Kindle terugzetten naar de fabrieksinstellingen door het apparaat uit te schakelen. Voer daarna de onderstaande stappen uit.

Stap 1: Druk allereerst tegelijkertijd op de volumeknoppen en de aan / uit-knop.

Stap 2: Daarna zie je een Kindle-pictogram op het scherm verschijnen, laat de toetsen los die je vasthield.

Stap 3: Nu ziet u een menu op het scherm. Selecteer daar de optie om de fabrieksinstellingen te herstellen of de gegevens te wissen met de aan / uit-knop.

Stap 4: Gebruik nu de volumeknop om naar beneden te scrollen en kies de optie "alle gegevens verwijderen door het apparaat uit te schakelen".

Stap 5: Het resetproces duurt even en daarna wordt de opmaak op het scherm weergegeven.

Stap 6: Uiteindelijk moet u de optie "Systeem nu opnieuw opstarten" selecteren door op de aan / uit-knop te drukken.

Zodra al deze stappen zijn uitgevoerd, is het proces voor het herstellen van de fabrieksinstellingen voltooid. Het duurt nu een paar seconden voordat je Kindle-apparaat opnieuw start.

Manier 2: Amazon Kindle Fire terugzetten op de fabrieksinstellingen zonder de uitschakeloptie te gebruiken

Hieronder worden de stappen genoemd die u moet uitvoeren om Amazon Kindle Fire terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder de uitschakeloptie te gebruiken.

Stap 1: Veeg het scherm naar beneden en open Instellingen.

Stap 2: Selecteer de optie apparaten uit het menu dat voor je verschijnt.

Stap 3: Selecteer daarna de optie "reset naar fabrieksinstellingen" die in de lijst verschijnt.

Stap 4: Vervolgens verschijnt er een bevestigingsbericht op het scherm. Selecteer de optie "Reset".

Nadat al deze stappen zijn uitgevoerd, wordt je Kindle Fire-apparaat gereset. U kunt een van de twee methoden gebruiken om uw apparaat te resetten. Als u problemen ondervindt bij het uitvoeren van een van de bovengenoemde methoden, neem dan contact op met de klantenservice door het van Amazon bellen te bellen en vraag uw bezorgdheid.

Go Back

Comment