Menu

Service

Subtitle

Hoe Amazon Prime-video te streamen zonder enige hik

Amazon Prime zou zeker een verhitte concurrentie hebben op het gebied van videostreaming. Het bedrijf werkt er ook aan om de komende tijd meer waarde te bieden aan zijn klanten, in tegenstelling tot zijn tegenhangers. Het lijkt er echter niet op dat het bedrijf proactieve maatregelen neemt om de gebruikelijke storingen te verhelpen. Ben je ooit buffering of andere technische problemen tegengekomen tijdens het afspelen van de hoofdvideotitel? Dan kunt u dit probleem oplossen met behulp van de volgende informatie. De trucs die we in deze blog hebben genoemd, zijn specifiek ontworpen om dit specifieke probleem aan te pakken. Ik hoop dat je onze inspanningen op prijs stelt, dus laten we aan de slag gaan. (Opmerking: vergeet niet contact op te nemen met Amazon Live Chat als u de oplossing niet nuttig genoeg vindt)

Start het apparaat opnieuw op

Door het apparaat opnieuw op te starten, worden vaak tijdelijke bugs verwijderd die meestal in de loop van de tijd worden gegenereerd. Hoewel het nogal vreemd klinkt, is het in de meeste situaties vaak handig.

Controleer of uw internet actief is of niet

Amazon Prime is een webgebaseerde service, dus u kunt niet verwachten dat deze werkt op een middelmatige of inactieve internetdienst. Als alles in orde is vanaf het einde van de ISP, start u uw netwerkapparaten (router en modem) opnieuw op en controleert u of het probleem is verholpen of niet.

Let op 'bandbreedtebeperking'

Heb je ooit gehoord van de term "bandbreedtebeperking". Dit is een soort proces waarbij je ISP opzettelijk de snelheid van het internet vertraagt? Om deze snelheidsvertraging te voorkomen, kunnen gebruikers profiteren van VPN-software, die meestal is ontworpen om te voorkomen dat ISP's gegevens kloppen.

Werk uw webbrowser en het besturingssysteem van uw apparaat bij

Regelmatige updates maken de Amazon Prime-applicatie incompatibel met uw huidige browser en besturingssysteem. Het wordt dus uitermate belangrijk dat u uw besturingssysteem en browser bijwerkt wanneer de laatste update beschikbaar is.

Vermijd multitasking tijdens het streamen van eersteklas video

Het klinkt misschien afleidend voor de meeste gebruikers, omdat moderne smartphones en apparaten zijn ontworpen om naadloze multitasking te bieden. Wanneer u data-hongerige software op de achtergrond van uw apparaat uitvoert, lijkt de datasnelheid in aanzienlijke mate te zijn aangetast. Als gevolg hiervan kunt u mogelijk geen video met hoge resolutie streamen zonder hapering of buffering.

De bovenstaande oplossingen werken prima in de meeste scenario's en hopelijk lossen ze ook uw zaak op. Als dat niet het geval is, kunt u rekenen op Amazon Klantenservice, waar u met behulp van onze vertegenwoordiger snel complexe technische problemen kunt oplossen.

Voor meer informatie over het streamen van Amazon Prime-video zonder enige hik. Bel het Amazon telefoonnummer.

Go Back

Comment