Menu

Service

Subtitle

Hoe Apple Error Code 51 te repareren?

Wanneer uw iPhone normaal werkt, voorkomt een plotseling verlies van service dat u er andere taken op uitvoert. Deze keer kwam Apple probleem nummer 51 tegen, wat een probleem is voor gebruikers omdat het optreedt wanneer je je iPhone probeert te herstellen met iTunes. De gebruiker kan het herstelproces echter niet voltooien vanwege de aanwezigheid van een foutcode. Overweeg de volgende twee mogelijkheden waarom uw iPhone niet herstelt na het installeren van de nieuwste iOS-update: uw iTunes-software is niet meer actueel of uw beveiligingssoftware verhindert dat iTunes correct werkt. U kunt de stapsgewijze instructies van de blog volgen om het probleem op te lossen. U kunt een aantal van de onderstaande oplossingen proberen om u te helpen bij het wissen van bestandsindelingen met de IPSW-extensie en om een beschadigde verbinding of batterij te vervangen.

Volg de oplossing om de iPhone Error code 51 op te lossen

Oplossing1 :

U kunt proberen het .IPSW-bestand van uw computer te verwijderen. En om dit te doen, moet u de onderstaande regels volgen, die zijn aangeboden door ons ervaren team.

iTunes heeft mogelijk een probleem gedetecteerd met de bestandsextensie.ipsw, resulterend in een fout 51 prompt, en dus zou het verwijderen van de bestandsextensie iTunes dwingen een nieuwe te downloaden.

Voor Windows-besturingssysteem:

Stap 1: Ga naar de C-schijf en volg de instructies. C: gebruikt uw accountAppDataroamingiTunesiPhone-software-update, en als u de AppData-map niet kunt vinden, controleert u op verborgen mappen door op een weergave te klikken.

Stap 2: Zodra u het .IPSW- of CTRL-A-bestand hebt getraceerd, kunt u al het andere verwijderen.

Stap 3: U moet het apparaat updaten

In het geval van OS X:
Stap 1: Voer de vinder uit
Stap 2: Druk op Go en selecteer Ga naar de vinder
Stap 3: Typ -/Bibliotheek en druk op ok
Stap 4: Open de iTunes-map
Stap 5: Open de map met iPhone-software-update
Stap 6: Nu kunt u de map.IPSW verwijderen
Stap 7: Werk uw apparaat bij

Oplossing 2

Vervang de defecte USB-kabel of batterij

Mogelijk hebt u een defecte USB-kabel of batterij als uw iPhone vastzit in de DFU-modus. Voordat u de USB-kabel of uw batterij vervangt, kunt u bepaalde tests uitvoeren om er zeker van te zijn. Volg de stappen om de oplossing te implementeren, zoals:

Stap 1: Koppel eerst alle USB-apparaten los, behalve de muis en het toetsenbord, sluit vervolgens de USB-kabel rechtstreeks aan op de USB-poort van uw computer en start iTunes opnieuw. Ga in het geval van een storing door naar de volgende stap.

Stap 2: Leen een high-speed USB-kabel en probeer het opnieuw als dit niet werkt. Als dit niet werkt, is uw batterij de wanbetaler.

Stap 3: Als u zich erg technisch voelt, kunt u uw batterij testen met een voltmeter, omdat deze nog steeds een uitgangsspanning heeft. Vervang de batterij als de uitgangsspanning 0 of aanzienlijk lager is dan normaal.

Na het lezen van deze blog zou je Apple iPhone probleemcode 51 moeten kunnen oplossen. Kom je er zelf niet uit, praat dan met de experts van Apple bellen. U bent vrij en wordt aangemoedigd om extra problemen met uw iPhone snel op te lossen, zodat u een functioneel apparaat kunt hebben.

Go Back

Comment