Menu

Service

Subtitle

Hoe Apple iPhone-fout 53 te repareren

Bij het herstellen van een iPhone geeft iTunes de Apple iPhone Error 53-code weer. Er is een onbekende of onverwachte Touch ID-module ontdekt in de foutcode. De foutmelding is kort en het apparaat in kwestie is bijna altijd een terminal. De 6 en 6S plus zijn de iDevices die last hebben van foutcode 53. De Apple iPhone heeft een ander type kabel nodig dan eerdere iPhones. De foutcode 53 wordt veroorzaakt door de niet-geïdentificeerde touch ID van de iPad en iPhone. Afgezien van het huidige probleem, wordt de smartphone geleverd met een hele reeks andere vreselijke fouten. De aanraak-ID-sensor van de thuisknop van elke iPhone is gecodeerd met een uniek serienummer en is niet uitwisselbaar met andere apparaten. Als gevolg hiervan is het gebruik van het originele accessoire vereist en aanbevolen. Voor sommige Apple-gebruikers kan het vervangen van een basisitem zoals een USB-kabel voldoende zijn om het probleem op te lossen.

U kunt de methoden volgen voor het oplossen van de Apple iPhone-fout 53

Methode 1

Zoals eerder gezegd, zal het gebruik van de USB-kabel van het merk die is aangesloten op de touch ID u helpen het probleem op te lossen. Omdat Error 53 sterk verband houdt met een hardwareprobleem, wordt aanbevolen de USB-poort te vervangen. Houd er rekening mee dat u alleen originele accessoires moet gebruiken en uw iPhone moet aansluiten op een computer waarop de meest recente iTunes-software is geïnstalleerd.

Methode 2

Je kunt de kabel die je Touch ID verbindt vervangen door de onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Haal uw iDevice uit elkaar door de schroeven aan de rechterkant van het apparaat los te draaien en het deksel te verwijderen.

Stap 2: Zoek na het demonteren van de smartphone naar de Touch ID naast de Home-knop. Een kabel verbindt de Touch ID met het moederbord van het apparaat, dat door het paneel wordt verborgen.

Stap 3: Om het paneel te verwijderen, draait u de schroeven los van het plaatje dat de Touch Id bedekt.

Stap 4: Verwijder de touch ID voorzichtig van de telefoon. Om beschadiging van de flexkabel te voorkomen, is het raadzaam om een pincet te gebruiken om de home-knop uit te schakelen.

Stap 5: Nu je de home-knop hebt verwijderd, moet je het paneel verwijderen door de schroeven aan de zijkant van de telefoon los te draaien.

Stap 6: Nadat u het paneel hebt verwijderd, ziet u dat de flexibele kabel uit het uiteinde van het paneel steekt.

Stap 7: Trek de oude kabel van het paneel en vervang deze door de nieuwe. Omdat het voor jou misschien lastig is, kun je het hele paneel gewoon aanschaffen in de Apple store.

Stap 8: Nu je het paneel hebt vervangen, zet je het weer in elkaar op dezelfde manier als je het eruit hebt gehaald.

Stap 9: Plaats de zes schroeven terug die aan de zijkant van de Apple Smartphone zijn verwijderd.

Stap 10: Sluit de flexkabel aan op de touch ID en vervang de touch ID op de smartphone.

Stap 11: Nu is het tijd om het kleine plaatje weer aan de ID te bevestigen en de schroeven vast te draaien.

Stap 12: Controleer nogmaals of alles correct en succesvol is aangesloten.

Stap 13: Herstel de iPhone naar de meest recente versie van iTunes op uw computer.

Er wordt van uitgegaan dat uw probleem is opgelost na het voltooien van de bovenstaande procedures. Als je nog meer problemen hebt of hulp nodig hebt met foutcode 53, neem dan contact op met ons technische ondersteuningsteam Apple bellen. U kunt ook contact opnemen met onze gratis hotline om onmiddellijk contact op te nemen met een van onze deskundige experts. Onze technische experts staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen bij technische problemen met je Apple iPhone.

Go Back

Comment