Menu

Service

Subtitle

Hoe Audio-instellingen aanpassen in Skype

Met Skype kunt u onder andere audio- en videogesprekken voeren met uw vrienden, audio- en videoberichten verzenden en ontvangen, tekstberichten (sms) verzenden en ontvangen, instant messaging (IM), bestanden delen en bestanden bekijken die door anderen zijn gedeeld . Het is ongelooflijk hoe snel je contact kunt maken met je vrienden, familie, familieleden, buren of collega's en kunt horen wat ze te zeggen hebben. Het is eenvoudig om u op de hoogte te houden met Skype, maar het probleem ontstaat wanneer u de stemmen van uw dierbaren niet of slechts gedeeltelijk kunt horen wanneer u belt. Als de geluidskwaliteit goed is, maar u de oproep niet duidelijk kunt horen, kunt u het probleem eenvoudig oplossen door de volume-/audio-instellingen te wijzigen.

Dit is precies wat u op uw pc moet doen om de Skype-audio-instellingen te wijzigen.

Stap 1

Er zou een scherm moeten verschijnen zodra u Skype start vanuit de snelkoppeling op het bureaublad, het systeemvak of de taakbalk, zoals gewenst.

Stap 2

Selecteer "Opties" in het menu "Extra" op het Skype-scherm. Selecteer in het linkerdeelvenster van het vak 'Skype-opties' de optie 'Audio-instellingen'.

Stap 3

U kunt hier de volume-instellingen voor de microfoon en luidspreker wijzigen om ervoor te zorgen dat u de audio goed kunt horen. Stel het volume in op het maximale niveau of laat het automatisch variëren op basis van oproepen als u het volume wilt aanpassen. Als je klaar bent, test je de audio door direct onder deze opties op de knop 'Maak een gratis testoproep' te klikken. Als de audio naar tevredenheid is, slaat u uw instellingen op door op de knop "Opslaan" te klikken. Overweeg om de audiostuurprogramma's voor uw geluidskaart bij te werken als het geluid nog steeds knettert of niet op het maximale volume is ingesteld. Als je nog steeds audioproblemen hebt tijdens Skype-gesprekken na het updaten van je geluidskaart, is het mogelijk dat deze beschadigd is. Daarna moet u nadenken over het aanschaffen van een nieuwe geluidskaart.

Als je problemen ondervindt met het geluid tijdens Skype-gesprekken of berichten, neem dan contact op met Skype bellen.

Go Back

Comment