Menu

Service

Subtitle

Hoe belangrijke e-mails buiten het tabblad Promoties van Gmail te houden?

Als er een cruciale e-mail verschijnt op het tabblad Promotie van Gmail, zorg er dan voor dat u deze niet mist. Gebruik het advies in dit artikel om kritieke e-mails naar het tabblad Primair te verplaatsen.

Het kan essentieel zijn om e-mails buiten het tabblad met Gmail-promoties te houden om toegang te krijgen tot de inhoud die u nodig hebt, of u nu solliciteert naar een nieuwe baan of u aanmeldt voor een nieuwsbrief waarin u erg geïnteresseerd bent.

Laten we eens kijken hoe u uw e-mails van het tabblad Promoties naar het tabblad Primair kunt verplaatsen, zodat u uw cruciale e-mails niet in het moeras kwijtraakt.

Slepen en neerzetten van e-mails naar het primaire tabblad

Een belangrijke e-mail naar uw tabblad Primair slepen en neerzetten is de snelste manier om te voorkomen dat deze op uw tabblad Promoties verschijnt.

1. De e-mail is te zien op het tabblad Promoties van Gmail.
2. Verplaats de e-mail van Promoties naar Primair door deze daarheen te slepen. Wanneer u dit met succes doet, wordt het tabblad Primair rood.

Je ziet ook een kleine pop-up in de hoek nadat je je e-mailadres hebt gewijzigd van Promoties naar Primair. U wordt gevraagd te kiezen of u wilt dat Google berichten van dit e-mailadres in de toekomst rechtstreeks doorstuurt naar uw tabblad Primair in plaats van naar de promotiepagina.

Kies Ja om de wijziging permanent te maken.

Als dat niet het geval is, moet u ervoor zorgen dat u alle e-mails van deze afzender opent zodra ze op uw tabblad Primair verschijnen. Dit maakt het voor Google duidelijker dat u deze e-mails waardeert en denkt dat ze op het tabblad Primair thuishoren.

Als u dit niet doet, kan Google veronderstellen dat, aangezien u deze e-mails niet opent, ze van promotionele aard moeten zijn en daarom in de toekomst onder uw tabblad Promoties moeten blijven staan.

Een filter maken

Een andere optie is om een filter op te nemen voor het e-mailadres van de afzender. Door dit te doen, kunt u erop vertrouwen dat alle e-mails die u niet wilt missen, automatisch worden overgezet van uw tabblad Promoties naar uw tabblad Primair.

Klik op de e-mail om deze te openen nadat u deze hebt gevonden op het tabblad Promoties.
Selecteer Filter berichten zoals deze door op de drie puntjes te klikken.
Klik op de knop Filter maken nadat u er voor de tweede keer voor hebt gezorgd dat het afzenderadres juist is. Kopieer gewoon het adres uit een e-mail die je van hen hebt ontvangen en plak het hier als je het niet ziet in het gebied Van.
Selecteer de instellingen uit de lijst onder Stuur het nooit naar spam en categoriseer het als.
Kies ‘Primair’ in het vervolgkeuzemenu naast ‘Categoriseren als’.
Selecteer “Filter maken” in het menu.
Zodra u dit filter heeft ingesteld, worden alle e-mails die afkomstig zijn van dit specifieke adres rechtstreeks naar uw tabblad Primair gestuurd. Als u uw voorkeuren moet wijzigen, kunt u uw filters op een later tijdstip wijzigen.

Voeg e-mailadressen toe aan contacten
Voeg het bedrijf of de persoon toe aan uw lijst met contactpersonen, zodat toekomstige e-mails van hen naar uw tabblad Primair gaan als ze momenteel e-mails naar uw inbox sturen maar ze op de promotiepagina houden.

Ga naar de promotiepagina en open de e-mail.
Beweeg uw muisaanwijzer naar hun profielfoto of afzenderadres. Selecteer vervolgens Detailweergave openen.
Selecteer het pictogram met een persoon en een plusteken ernaast.
Het pictogram voegt het adres van de afzender toe aan uw persoonlijke contacten zodra u erop klikt en er verschijnt een venster onderaan uw scherm om de actie te bevestigen.

Als u vervolgens besluit de afzender uit uw contacten te verwijderen, kunt u deze contacten altijd beheren in Gmail.

De knop “Geen promoties” gebruiken
Je vindt standaard en aangepaste secties voor elke e-mail in je inbox aan de linkerkant van het scherm. Het zal eenvoudiger zijn om in de toekomst te navigeren en te ontdekken waarnaar u op zoek bent als u vertrouwd raakt met de verschillende terminologie en secties van uw Gmail-inbox.

De lijst wordt groter als u op Meer klikt. Klik erop om het gedeelte Categorieën nog een keer uit te vouwen.
Schakel over naar Promoties.
Om de e-mail te openen, zoekt u deze op en klikt u erop.
Selecteer linksboven de knop Niet “Promoties”.
Hierdoor komen alle e-mails die door deze afzender zijn verzonden niet meer op uw tabblad Promoties terecht. Je moet naar dit specifieke gedeelte van je inbox gaan om deze keuze te zien, omdat je de knop niet kunt zien op je reguliere promotiepagina.

U zult zien dat dit gebied niet alleen alle e-mails bevat die onlangs naar uw tabblad Promoties zijn verzonden, maar ook alle e-mails die er in het verleden naar zijn verzonden. Het is een fantastische kans om wat ruimte vrij te maken in je inbox door oudere e-mails die je niet meer nodig hebt te verwijderen.

Schakel het tabblad Promoties uit
Als geen van de bovengenoemde alternatieven voor u werkt, kunt u besluiten uw tabblad Promoties volledig uit te schakelen. Deze optie mag alleen als laatste redmiddel worden gebruikt, omdat hierdoor alle promotionele e-mails naar uw tabblad Primair worden verplaatst.

Desalniettemin kunt u met deze optie uw eigen berichten filteren, onafhankelijk van de hulp van Google.

Selecteer het tandwielpictogram in de buurt van uw miniatuurafbeelding.
Selecteer Bekijk alle instellingen.
Ga naar uw instellingen en selecteer het gebied Postvak IN.
Schakel het selectievakje Promoties uit. U kunt bepalen welke andere tabbladen in uw e-mail worden weergegeven.
Klik op Wijzigingen opslaan onder aan de pagina nadat u daarheen bent gescrolld.
Als u nu terugkeert naar uw inbox, kunt u bevestigen dat het tabblad Promoties is uitgeschakeld. Vanaf dit punt moeten al uw e-mails worden overgezet van het tabblad Promoties naar het tabblad Primair en bent u verantwoordelijk voor het organiseren van uw Gmail-inbox.

Als je het te veel vindt om elk bericht handmatig uit te filteren, kun je altijd terugkeren naar dit gedeelte van je instellingen om je tabbladen te wijzigen.

Als u ongewenste e-mails ontvangt, kan het uitschakelen van het tabblad Promoties u helpen uw inbox efficiënter te beheren door u af te melden en het aantal e-mails dat u ontvangt te verminderen.

Verplaats uw e-mails van promoties naar primair in Gmail
Afhankelijk van de afzender en uw relatie met hen, heeft u een aantal keuzes om kritieke e-mails van uw promotiepagina te houden. De e-mail kan worden verplaatst, er kan een filter worden gemaakt, de afzender kan aan uw contactenlijst worden toegevoegd en er zijn andere keuzes beschikbaar.

Het permanent verplaatsen van e-mails van Promoties naar Primair is eenvoudig. U kunt uw e-mailfilters aanpassen om te voorkomen dat Google onbeperkt toegang heeft tot uw inbox door op de hoogte te zijn van al uw opties. of dan kunt u contact opnemen met onze Gmail bellen voor meer informatie.

 

Go Back

Comment