Menu

Service

Subtitle

Hoe Configureer Norton 360 VPN

Norton 360 is een ongelooflijk robuust antivirusprogramma dat Symantec op de markt brengt. Deze app biedt de beste antivirus- en antispywarebescherming voor consumenten. Deze software biedt niet alleen virusbescherming, maar integreert ook een firewall in het computersysteem die helpt om het systeem verder te beschermen tegen elke vorm van aanval. Een van de meest voorkomende problemen waarmee Norton 360-gebruikers worden geconfronteerd, is wanneer de firewall van het Norton-programma per ongeluk de toegang tot virtuele privénetwerken blokkeert. Dit gebeurt meestal wanneer een firewall niet door de gebruiker is ingeschakeld om VPN's toe te staan. Als gebruikers zich in een dergelijke situatie bevinden, kunnen ze ervoor kiezen om contact op te nemen met Norton klantenservice, waar ze alle hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben om met dergelijke situaties om te gaan.

Stappen om Norton 360 en VPN te configureren

Als u een Norton 360 en een VPN wilt instellen, moet u verschillende stappen volgen. Gebruikers moeten elke beweging die hieronder wordt vermeld nauwkeurig volgen:

Stap 1: Dubbelklik op het programmapictogram op het bureaublad van uw computer om de Norton 360-app te openen, of kies zelfs het Norton-pictogram in de taakbalk van Windows.

Stap 2: Norton 360 moet vervolgens worden bijgewerkt door het geopende menu 'Live-update uitvoeren' te selecteren. De oudere versies van Norton 360 blokkeren al het VPN-verkeer onmiddellijk, ongeacht de regels van de firewall.

Stap 3: Je moet ook het menu 'Missie en instellingen' selecteren en vervolgens de optie 'Geavanceerde instellingen' selecteren.

Stap 4: U kunt nu de optie 'Firewall-beveiligingsinstellingen' kiezen, de knop 'Toevoegen' selecteren en vervolgens de 'VPN'-applicatie uit de bestandsselectie.

Stap 5: Klik op de knop 'Toestaan' als je de bovenstaande stappen hebt doorlopen en selecteer het inkomende en uitgaande verkeer dat wordt gevolgd door de knop 'Volgende'.

Stap 6: U kunt nu de menuknop "Elke machine" kiezen en op "Volgende" klikken.

Stap 7: U moet vervolgens de optie kiezen om toe te passen op 'Alle poorten' en 'Alle contactstijlen'.

Stap 8: Voer ten slotte de tekstdefinitie van de firewallregel in en klik vervolgens op de knoppen 'Volgende', 'Voltooien' en 'Sluiten' om het configuratieproces van Norton 360 VPN Connection te voltooien.

Als u bij het volgen van de bovenstaande stappen voor enkele uitdagingen staat, wilt u de hulp inroepen van gekwalificeerde professionals. In dat geval kunnen gebruikers snel communiceren met technische ondersteuning via Norton telefoonnummer + 31-202414836 en alle ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. De service wordt overdag geleverd en is volledig gratis.

Go Back

Comment