Menu

Service

Subtitle

Hoe contact opnemen met een live persoon op Facebook?

 

Facebook is een van de meest populaire sociale mediasites ter wereld, met meer dan 2,6 miljard actieve gebruikers. Of het nu gaat om verbinding maken met familie en vrienden via chat en videogesprekken, of om uw e-commercebedrijf te laten groeien, Facebook heeft u gedekt. Hoewel de meesten van ons op de hoogte zijn van de vele voordelen die Facebook biedt, kun je je soms afvragen hoe je contact kunt opnemen met een live persoon op Facebook, vooral als je hulp nodig hebt bij de services van Facebook. Neem in dergelijke situaties contact op met de klantenservice van Facebook voor onmiddellijke hulp.

Lees verder om te ontdekken wat de verschillende stappen zijn die nodig zijn om contact op te nemen met Facebook en hoe u contact kunt opnemen met een echte persoon op Facebook om uw vraag op te lossen.

Waarom moet u contact opnemen met Facebook-personeel?

Laten we kort kijken naar de verschillende redenen waarom u mogelijk contact moet opnemen met Facebook voordat we ingaan op hoe u contact kunt opnemen met iemand op Facebook. Mensen nemen om verschillende redenen contact op met Facebook, maar een van de meest voorkomende zijn accountgerelateerde problemen. Er zijn momenten waarop uw Facebook-account kan worden gehackt en u uw account onmiddellijk moet blokkeren. In dergelijke gevallen kunt u kiezen voor de online ondersteuningschat van Facebook of rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Facebook.

Afgezien van de accountgerelateerde problemen van Facebook, zijn hieronder enkele van de meest voorkomende redenen waarom u contact moet opnemen met Facebook:

1 aanmeldingsproblemen met Facebook-account

2 Problemen met accountherstel

3 Hulp bij het maken van een groeps- en bedrijfspagina

4 Hulp met betrekking tot het wijzigen van algemene en beveiligingsinstellingen

5 Bedrijfsontwikkeling en reclame

6 Pers- of redactionele kwesties

7 Problemen met betrekking tot de algehele werking van uw Facebook-account

Direct contact opnemen met Facebook? Hier is hoe u het kunt doen!

Facebook heeft, net als andere sociale mediasites, een speciale Facebook-ondersteuningslijn. U kunt het hotline-nummer rechtstreeks bellen en met een levend persoon communiceren voor dringende hulp. Als je vragen hebt als: “Mag ik Facebook bellen?” of “Hoe neem ik contact op met Facebook?” volg de onderstaande stappen om met een live persoon op Facebook te spreken:

1 Kies 650-543-4800 vanaf uw telefoon en wacht tot de IVR reageert.

2 Druk op 2 voor wetshandhaving, 3 voor bedrijfsontwikkeling en reclame, 4 voor marketing, 5 voor pers / redactionele kwesties, 6 voor verificatie van medewerkers of 7 om een bericht achter te laten met betrekking tot een bericht over niet-technische kwesties.

3 Luister aandachtig naar de IVR en praat met een Facebook-vertegenwoordiger over het probleem dat u ondervindt.

4 Voordat je met een levend persoon op Facebook begint te praten, pak je pen en papier om alle informatie op te schrijven die wordt gedeeld door de klantenservicemedewerker op Facebook. U kunt het record gebruiken voor toekomstige referenties.

5 U kunt op 0 drukken om met de zakelijke operator van Facebook te praten.

Facebook-telefoonnummers en e-mail-ID’s

Als u met een levend persoon op Facebook kunt praten door 650-543-4800 te bellen, zijn er andere telefoonnummers en e-mail-IDS waar u hulp kunt krijgen. Bel 650-308-7300 als u vanuit de Verenigde Staten belt en + 44203 386 6000 als u vanuit het Verenigd Koninkrijk belt. Voor Canada: bel +1 647426 6051 vanaf uw telefoon en luister aandachtig naar de IVR-instructies om verbinding te maken met een echt persoon op Facebook.

Het kan voorkomen dat u geen verbinding kunt maken met het telefoonnummer van Facebook via de telefoon. In deze situaties kunt u e-mails gebruiken. Ja, u kunt uw vraag of klacht rechtstreeks indienen bij de juridische, edia- of algemene informatieafdeling van Facebook om hulp te krijgen of een probleem met uw account te melden.

Hoe kan ik chatten met Facebook-ondersteuning?

Het is mogelijk dat u lang moet wachten om met een live persoon op Facebook te praten. Het komt vooral veel voor als er een hoog belvolume is en gebruikers alleen hulp nodig hebben via telefoongesprekken. In deze situaties kunt u de chatondersteuningsfunctie van Facebook gebruiken. Om met een echt persoon op Facebook te chatten, hoeft u niet in een lange oproeplijn te wachten. Het enige dat u hoeft te doen, is uw vraag typen en deze naar de chathulpmedewerker op Facebook sturen. Zij analyseren uw vraag en zullen uw vraag direct oplossen of beantwoorden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende vragen en problemen die kunnen worden opgelost via Facebook Chat:

1 Problemen in verband met het herstel van een gehackt zakelijk account

2 Problemen bij het herstellen van een uitgeschakeld account op Facebook

3 Problemen met wachtwoordherstel of reset

4 Als je de code niet hebt ontvangen tijdens het resetten van je Facebook-wachtwoord

5 problemen met betrekking tot de Facebook-bedrijfspagina

De hierboven genoemde problemen zijn enkele van de meest populaire en regelmatig voorkomende problemen waarmee de chatservice van Facebook kan helpen. Houd er echter rekening mee dat livechat niet 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. U moet op de hoogte zijn van de tijden om de chathulp te gebruiken en om dringende hulp van Facebook te vragen. Maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur, biedt Facebook live chatondersteuning. Om een ​​livechat op Facebook te starten, opent u een webbrowser op uw computer en gaat u naar facebook.com. De volgende stap vereist dat u naar beneden scrolt op de pagina en klikt op de optie “Nog steeds hulp nodig”. U kunt ten slotte klikken op “Contact opnemen met ons ondersteuningsteam” en vervolgens op de optie Chat om een ​​chat met een live persoon op Facebook te starten.

Tips om via e-mail contact op te nemen met Facebook-ondersteuning

Heb je je ooit afgevraagd of een vraag gehad zoals: “Hoe kan ik Facebook e-mailen en om hulp vragen?” Net als andere sociale mediasites heeft Facebook een e-mailondersteuningssysteem waar u een e-mail kunt sturen en om hulp kunt vragen. In de meeste gevallen worden de problemen binnen een paar uur beantwoord; In sommige gevallen kan het echter een dag of twee duren voordat Facebook uw probleem goed heeft geanalyseerd en terugkomt met een oplossing. U kunt uw e-mail sturen naar info@facebook.com.

Zorg er tijdens het schrijven van de e-mail voor dat u de vraag of bezorgdheid op een gedetailleerde manier hebt geschreven, zodat de persoon op Facebook uw probleem gemakkelijk kan begrijpen.

Gemakkelijke manier om een ​​probleem op Facebook te melden

Als u een probleem ondervindt bij het gebruik van Facebook, kunt u dit rechtstreeks aan het bedrijf melden. In dergelijke omstandigheden vraagt u zich misschien af hoe u contact kunt opnemen met Facebook voor onmiddellijke hulp. U kunt een probleem rechtstreeks op Facebook melden door de onderstaande stappen te volgen:

1 Open een webbrowser op uw computer en ga naar http://www.facebook.com.

2 Als u niet automatisch bent ingelogd, geeft u de gebruikersnaam en het wachtwoord op om in te loggen op uw Facebook-account.

3 Bij de volgende stap moet u de opmerking, het bericht of de advertentie zoeken die een probleem is. Als je een afbeelding of video wilt melden, klik dan op de afbeelding of video om deze te vergroten.

4 Klik op het pictogram met de drie stippen of op Opties voor de berichten, opmerkingen, afbeeldingen, video’s, profielen en groepen.

5 U kunt op de optie “Feedback geven” of “Rapporteren” klikken om te rapporteren of feedback te geven over het gewenste inhoudstype.

Hoe bereik je Facebook-ondersteuning via chat?

Als u een bedrijf heeft en op Facebook wilt adverteren, kunt u de live online chatservice gebruiken voor persoonlijke hulp. Open uw Facebook-account en ga naar de sectie “Hulp krijgen” van de Facebook for Business-website. Als adverteerder kunt u online chatten en uw scherm delen met een professionele advertentiespecialist om onmiddellijk hulp te krijgen bij Facebook-advertenties. Gebruikers zoeken vaak naar het telefoonnummer van de klantenservice van Facebook-advertenties; ze nemen echter niet rechtstreeks contact op met de advertentie-ondersteuning. In dergelijke gevallen kunnen ze hulp krijgen van de livechat op Facebook.

Waarom heb je het telefoonnummer voor facturering van Facebook nodig?

Facebook-gebruikers zoeken ook naar het factureringstelefoonnummer van het bedrijf, zodat ze kunnen informeren naar hun advertentiekosten en nauwkeurige details over hun betalingsgeschiedenis kunnen krijgen. Hoewel Facebook geen telefoonnummer voor directe facturering heeft, kunt u een tool genaamd Ads Manager gebruiken om de hulp te krijgen die u nodig heeft. Deze tool heeft een tabblad Facturering waar u uw betalingsgeschiedenis kunt opzoeken om te zien welke kosten er zijn gemaakt. Deze details omvatten de datum en tijd van een betaling, het betaalde bedrag, de reden voor de vergoeding en het soort advertenties waarvoor u heeft betaald. Alles wat u nu hoeft te doen, is naar het gedeelte Facturering van de Ads Manager-tool gaan en de onderstaande instructies volgen:

1 Om de transacties voor een specifieke periode te filteren, moet u het vervolgkeuzemenu voor de datum selecteren en een datumbereik kiezen.

2 Als u meer wilt weten over een bepaalde afschrijving, selecteert u de transactie-ID.

3 Selecteer Betalingsinstellingen om uw betalingsgegevens te bekijken.

Gebruikers kunnen deze informatie ook zoeken door online te zoeken naar vragen als “Is er een 800-nummer voor Facebook?” Als je soortgelijke vragen hebt, bel dan het klantenservicenummer van Facebook op +1866380 3888 en wacht tot het geautomatiseerde systeem antwoordt. Om met een levend persoon op Facebook te spreken, moet u de IVR-instructies zorgvuldig volgen.

Bijstand voor Facebook Messenger-service

1 De Messenger in- of uitschakelen

2 Hoe kan ik videochatten met iemand of een groep in Messenger?

3 Kan niet reageren op een specifiek bericht of gesprek in de Messenger-app

4 Onmogelijkheid om uit te loggen bij de Messenger-app

5 Je kunt het bericht zoon Messenger niet zien en wilt onmiddellijke hulp

6 Wat te doen als iemand me lastig valt op Messenger?

7 Een probleem melden met de Facebook Messenger-app

8 Messenger-accountgerelateerde problemen

Nu je hebt geleerd over de verschillende problemen en vragen die kunnen worden beantwoord via de klantenservice van Messenger, kun je blijven lezen om te zien hoe je contact kunt opnemen met Facebook Messenger voor onmiddellijke hulp. Ga om te beginnen naar het gedeelte Chats en start een gesprek met de persoon of groep waarmee u wilt videochatten. De volgende stap is om Videogesprek te kiezen in het vervolgkeuzemenu. Als je het telefoonnummer op Messenger wilt zien, moet je de speciale functie gebruiken die is geïntegreerd in de Facebook Messenger-app. U kunt direct contact opnemen met het nummer en met een echte persoon op Facebook spreken.

Laatste gedachten

Dit zijn dus de verschillende methoden om contact op te nemen met een levend persoon op Facebook. Vanwege het hoge belvolume kunt u in sommige situaties mogelijk andere ondersteuningsservices gebruiken, zoals sociale mediasites, chats of e-mails. Volg de stappen die hier worden beschreven om contact op te nemen met live mensen op Facebook en ontvang vandaag onmiddellijk hulp. Of het nu gaat om inlogproblemen met uw Facebook-account of vragen over uw zakelijke account of advertenties, u kunt contact opnemen met Facebook om het probleem binnen de kortste keren op te lossen.

Dit zijn dus alle stappen om contact op te nemen met een live persoon op Facebook. Als je nog steeds problemen hebt om contact op te nemen met Live Person op Facebook, Alstublieft Facebook wachtwoord Vergeten.

Go Back

Comment