Menu

Service

Subtitle

Hoe de Alexa-stopwatch instellen en gebruiken?

Moet je iets timen, maar heb je geen toegang tot een stopwatch? Alexa heeft de mogelijkheid om alle Amazon Echo-apparaten te ontgrendelen die een stopwatch-knop op je account hebben. Je kunt er de volgende functies van Alexa stopwatch voor gebruiken:

1 Begin

2 annuleren

3 Pauze

4 Hervat

5 Controleer de status

In dit artikel leren we dus hoe u de Alexa Stopwatch instelt en gebruikt.

Een stopwatch is het gemakkelijkste en meest unieke horloge voor het starten, stoppen en op nul zetten van de tijd. Alexa gebruikt de stopwatchfunctie om de verstreken tijd te starten, bij te houden en te rapporteren vanuit het perspectief van de virtuele assistent.

Hoe de Alexa Stopwatch-vaardigheid instellen en gebruiken?

Het inschakelen van deze mogelijkheid is volledig gratis. Alexa het commando “Alexa, stopwatch toestaan” geven is de veiligste en gemakkelijkste manier om dit te doen. Als je het handmatig wilt doen, ga dan naar de stopwatchvaardigheid van Amazon en selecteer “Inschakelen” in het menu “Deze vaardigheid verkrijgen”.

Beide methoden maken het eenvoudig om de Alexa Stopwatch in te stellen en te gebruiken, omdat deze meteen op al uw gekoppelde Echo-apparaten verschijnt. De vaardigheid is vrij eenvoudig te gebruiken als deze eenmaal is geactiveerd.

Er zijn echter een paar trucs voor de opdrachten waarvan u op de hoogte moet zijn; de vaardigheid is niet bijzonder intuïtief, en het kan kieskeurig zijn als je het niet precies gebruikt zoals Alexa verwacht.

De onderstaande commando’s zijn uitgeprobeerd en hebben bewezen de meest efficiënte manier te zijn om de stopwatch te gebruiken.

Hoe de stopwatch starten?

Om de stopwatch te activeren, heb je drie commando-opties:

1 “Alexa, start stopwatch.

2 “Alexa, open stopwatch.”

3 “Alexa, vraag de stopwatch.”

Wanneer u een van deze gebruikt, start de stopwatch. Je weet dat het is ingeschakeld omdat Alexa je vertelt dat ze een nieuwe stopwatch start en dat je de status op elk moment kunt controleren.

Als je de vaardigheid activeert terwijl er geen horloge loopt, wordt er een nieuwe stopwatch gestart. Het startverzoek retourneert eenvoudig de getimede status als er al een stopwatch loopt.

Let bij het instellen van het startcommando op Alexa. Aangezien de originele stopwatch nog steeds werkt, zal ze u informeren dat de stopwatch een bepaalde tijd heeft gelopen. U moet het annuleren of 24 uur wachten voordat het automatisch wordt gereset als u een andere wilt starten.

‘Alarm voor hoe laat?’ Alexa zou kunnen vragen. Ze stond versteld van de volgorde van de stopwatch. Als ze je een vraag stelt, beantwoord deze dan of zeg haar dat ze moet annuleren. Ze zal bevestigen dat het foutieve verzoek is geannuleerd en dat de timer ononderbroken loopt.

Hoe de stopwatch annuleren?

Het is helemaal niet intuïtief om de stopwatch uit te schakelen of een timer die u heeft ingesteld te stoppen. Als je haar gewoon vertelt om de stopwatch te annuleren of te verwijderen, reageert ze door te zeggen dat er geen meldingen zijn om te verwijderen, dat ze je niet begrijpt of iets anders dat even irritant is.

Gebruik in plaats daarvan de volgende opdracht: “Alexa, verwijder de stopwatch.” Ze zou iets moeten zeggen in de trant van: “Stopwatch eindigde op 5 minuten, 15 seconden.” De exacte tijd wordt bepaald door de tijd dat uw stopwatch heeft gewerkt. U moet een nieuwe stopwatch starten zodra ze u informeert dat de vorige is verlopen.

Hoe de stopwatch controleren terwijl deze loopt?

Als u de tijd op een lopende stopwatch wilt controleren, kunt u dit doen door een van de drie startopdrachten te selecteren:

1 “Alexa, start stopwatch.

2 “Alexa, open stopwatch.”

3 “Alexa, vraag de stopwatch.”

Als u de tijd op een lopende stopwatch wilt controleren, drukt u eenvoudig op een van de drie starttoetsen c. Ze geeft je een antwoord op basis van hoe lang je stopwatch loopt, zoals “Stopwatch loopt op 2 minuten en 14 seconden.”

Als je haar een meer gemoedelijke vraag probeert te stellen, zoals “Alexa, hoeveel tijd staat er op de stopwatch?” ze zal antwoorden met “Alexa, hoeveel tijd staat er op de stopwatch?” Ze zal je laten weten dat je geen updates hebt ontvangen of je een ander onbegrijpelijk antwoord geven.

Hoe de stopwatch pauzeren?

Je kunt Alexa vragen de stopwatch te pauzeren door te zeggen: “Alexa, vraag stopwatch om te pauzeren.”
Ze blijft voor altijd in de gepauzeerde staat of totdat de stopwatch nul bereikt, waarna ze hem weer op nul zet.

Hoe de stopwatch hervatten?

Als de Alexa stopwatch is gestopt, gebruik dan het commando “Alexa, vraag stopwatch om te hervatten” om hem opnieuw te starten.

laatste gedachten

We hebben hierboven kort ingegaan op de rollen van de Alexa-stopwatch en we hebben ook geleerd hoe we de Alexa-stopwatch kunnen instellen en gebruiken.

Dit zijn dus enkele stappen om de Alexa Stopwatch in te stellen en te gebruiken. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het instellen en gebruiken van de Alexa Stopwatch, neem dan contact op met de Amazon bellen.

Go Back

Comment