Menu

Service

Subtitle

Hoe de donkere modus op Facebook in te schakelen

Heb je je ooit afgevraagd waarom iedereen zijn computers en telefoons in de donkere modus zet? De donkere modus daarentegen is het afgelopen jaar populair geweest. Het ziet er niet alleen goed uit, maar het helpt ook om vermoeide ogen te verlichten. De donkere modus is geoptimaliseerd voor lage situaties.

Google, Facebook en andere technologiebedrijven hebben al instellingen voor de donkere modus toegevoegd aan hun apps en services. Facebook heeft zojuist een donkere modus geïntroduceerd voor zijn Android- en iOS-apps. De update wordt echter langzaam uitgerold en nog niet iedereen heeft hem ontvangen.

Als je een Facebook-gebruiker bent die de gloednieuwe donkere modus nog niet heeft uitgecheckt, kun je dit als volgt doen op je telefoon en in je browser. In dit bericht wordt uitgelegd hoe u de donkere modus van Facebook op uw bureaublad, Messenger-app en Facebook-app kunt inschakelen. Laat dit feest beginnen.

Schakel op de desktopversie van Facebook de donkere modus in.
De desktopversie van Facebook heeft al een donkere modus. Het is echter verborgen onder de instellingen. Hier leest u hoe u de donkere modus inschakelt op de desktopversie van Facebook.

Stap 1. Log om te beginnen in op uw Facebook-account op een computer.

Stap 2. Klik op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek, zoals te zien is in de onderstaande schermafbeelding.

Stap 3: Selecteer ‘Weergavevoorkeuren’ in het vervolgkeuzemenu.

Stap 4: De optie Donkere modus is te vinden onder Weergavevoorkeuren. Selecteer ‘Aan’ om de donkere modus in te schakelen.

Dat komt tot de conclusie van ons gesprek. Je bent klaar met je taak. Zo kun je de desktopversie van Facebook in de donkere modus gebruiken.

Schakel de donkere modus van de Messenger-app in (Android en iOS)
De Messenger-app van Facebook heeft bijvoorbeeld een donkere optie. Omdat de donkere modus donkerdere pixels weergeeft, verbruikt deze minder batterij. Hier leest u hoe u de donkere modus van Facebook Messenger gebruikt.

Stap 1. Log om te beginnen in op uw Facebook-account op een computer.om te beginnen de Messenger-app op uw Android- of iOS-apparaat.

Stap 2: Tik in de linkerbovenhoek op uw profielpictogram.

Stap 3: De pagina Instellingen verschijnt. Bovenaan vind je de optie ‘Donkere modus’.
Stap 4: Om de donkere modus in te schakelen, tikt u erop en selecteert u ‘Aan’.

Stap 5: De gebruikersinterface in de donkere modus van de Facebook Messenger-app verschijnt.

Daarmee eindigt onze discussie. Je bent klaar met je taak. Zo gebruik je de Messenger-app in de donkere modus.

Schakel de donkere modus in de Facebook-app in (Android en iOS)

Schakel de donkere modus in de Facebook-app in (Android en iOS)
De Facebook-app voor Android en iOS heeft nu een donkere modus. De update, aan de andere kant, is ingeburgerd. Dus als je de nieuwe functie niet meteen ziet, moet je nog een paar dagen wachten. Hier leest u hoe u de Facebook-app in de donkere modus gebruikt.

Zet die stap. Open om te beginnen de Facebook-app op uw Android-smartphone of -tablet.
Stap 2: Tik op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek (Android) of rechtsonder (iOS) om de pagina Instellingen te openen. Onder ‘Jouw tijd op Facebook en ‘App-taal’ vind je de optie ‘Donkere modus’ op de pagina Instellingen.

Stap 3. Selecteer ‘Aan’ voor de optie Donkere modus.

Stap 4: De donkere modus op de Facebook-app zou nu moeten zijn ingeschakeld.

Daarmee eindigt onze discussie. Je bent klaar met je taak. Zo kun je de Facebook-app in de donkere modus gebruiken.

Dit artikel laat je zien hoe je de donkere modus van Facebook inschakelt. Ik hoop dat je dit artikel nuttig vond! als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met onze Facebook bellen.

Go Back

Comment