Menu

Service

Subtitle

Hoe de Epson-printer foutcode 0x11

De foutcode is mogelijk verbroken als gevolg van een onjuiste printerverbinding en, hoogstwaarschijnlijk, de computer. De foutcode kan ook leiden tot problemen met de lege pagina. Gebruikers kunnen dit probleem ondervinden omdat ze mogelijk het cd-stuurprogramma van de printer zijn kwijtgeraakt, de printerspooler defect raakt wanneer de foutcode optreedt, u mogelijk te maken krijgt met gevolgen zoals onverklaarbare Blue Screen of Death (BSOD) -fouten, herhaalde apparaatcrashes, aanhoudende spywareaanvallen, software installatiefout, enz. Geen van hen. Er zijn dus twee manieren om foutcode 0x11 voor de Epson-printer te corrigeren. Laten we eens kijken wat het is.

Methoden om problemen met de Epson-printerfoutcode 0x11 op te lossen

Methode 1: het probleem oplossen in handmatige modus

Klik op het pictogram Opstarten en typ de CMD-opdracht die in het zoekvenster verschijnt. Dubbelklik op het bestand 'cmd.exe'. Typ nu gewoon "gpupdate" en druk op de "enter" -toets om virussen op de pc te doden die ervoor zorgen dat de Epson-printer defect raakt.

Een alternatief proces voor het handmatige bevestigingsproces

Druk eerst op Start-> Configuratiescherm-> Programma's en onderdelen om de software te verwijderen en klik vervolgens met de rechtermuisknop op de software die u opnieuw wilt installeren. Start de pc opnieuw op om er zeker van te zijn dat het programma al van de pc is verwijderd. Voer een goede scan uit om de nieuwe software-update te downloaden en te installeren met de juiste stappen. "Om het correct te installeren, dubbelklikt u op het" .exe-bestand. Start de pc opnieuw op wanneer de installatie is voltooid. Houdt u nu de printer in de gaten om te zien of deze correct werkt of niet?

Methode 2: Deze wordt in een automatisch proces opgelost

Om het op het apparaat te installeren, klikt u op de downloadpagina. Start nu de juiste reparatietool voor Epson-printer 2660-foutcode 0x11 om automatisch een volledige scan voor uw pc in te stellen. Het zal u vragen om de foutcode correct op te lossen.

Bel het Epson Bellen nummer voor een snelle oplossing van een groot aantal problemen.

Go Back

Comment