Menu

Service

Subtitle

Hoe de Gmail-inlogfout op te lossen?

Het Gmail-inlogprobleem is een van de meest voorkomende Gmail-problemen die de meeste Gmail-gebruikers hebben ondervonden. En het is denkbaar dat het herstellen van je Gmail-account soms moeilijk zal zijn vanwege een gebrek aan informatie op je Gmail-account, zoals het niet registreren van je mobiele telefoonnummer voor verificatie of het niet toevoegen van een alternatief e-mailaccount voor verificatie. Dus, wat veroorzaakt deze Gmail-aanmeldings- of Gmail-aanmeldingsfout? In principe kunnen hier verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen.

Redenen voor Gmail-aanmeldingsfout

Er is een fout opgetreden bij Imap.gmail.com.
Het probleem met authenticatie in twee stappen.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Het wachtwoord kan niet worden gereset.
Gmail-account is gehackt.
Ik ben mijn e-mailadres kwijt.
Probleem met e-mailsynchronisatie.
Gmail werkt niet.

Dit zijn de meest voorkomende problemen die Gmail-gebruikers ervaren, of we kunnen zeggen dat deze problemen de Gmail-aanmeldingsfout veroorzaken en al deze problemen kunnen gemakkelijk worden verholpen.

Hoe kan ik het imap.gmail.com-probleem op mijn iPhone oplossen?

1. De eerste stap is ervoor te zorgen dat uw internetverbinding betrouwbaar en niet traag is.
2. Controleer de inloggegevens die u hebt ingevoerd om er zeker van te zijn dat ze juist zijn.
3. Verwijder de Gmail-app van je iPhone en installeer deze opnieuw; nu inloggen.
4. Als dit niet werkt, kijk dan in SSL. Als SSL is uitgeschakeld, werkt IMAP mogelijk niet correct. Activeer dus eerst SSL.
5. Controleer ook op updates en upgrade, indien beschikbaar, uw Gmail-app.

Deze instructies helpen u het probleem met impa.gmail.com op uw iPhone op te lossen. U hoeft alleen maar te controleren op elk van de vermelde stappen en vervolgens de Gmail-pagina te vernieuwen.

Hoe een Gmail-aanmeldingsprobleem met Google Chrome op te lossen

1. De meest gebruikelijke oplossing is om eerst de inloggegevens die u invoert nogmaals te controleren om er zeker van te zijn dat ze geldig zijn. Denk dus goed na voordat u op de login-knop klikt.
2. Probeer toegang te krijgen tot uw Gmail-account in een incognitovenster; af en toe werkt Gmail vanwege browserinstellingen niet in een normaal venster, dus probeer incognito.
3. Het wissen van de cache en cookies in de cache is een van de belangrijkste stappen bij het oplossen van de Gmail-inlogfout.
4. Vervolgens kunt u proberen de Google Chrome-extensies te verwijderen, omdat deze af en toe het probleem kunnen veroorzaken waardoor Gmail niet kan worden geopend.

Als niets anders werkt, probeer dan Chrome opnieuw in te stellen. Om dit te doen, start u gewoon Chrome. Klik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek, kies vervolgens “Instellingen”, klik vervolgens op “Geavanceerd” aan de linkerkant van het scherm en selecteer nu de optie “Resetten en opruimen” en “kies om instellingen te herstellen naar hun oorspronkelijke standaardinstellingen’ en klik vervolgens op ‘Instellingen herstellen’ en u bent klaar. Ik hoop dat de bovenstaande services u hebben geholpen bij het oplossen van het probleem met inloggen bij Gmail. Volg dezelfde stappen voor de Gmail-aanmeldingsfout op een Android-telefoon.

Voor meer hulp over hoe je iemand op gmail kunt blokkeren of waarom mijn Gmail bellen is, kun je onze Gmail bellen bezoeken.

Go Back

Comment