Menu

Service

Subtitle

Hoe een verzonden bericht permanent in Facebook Messenger te verwijderen?

In dit artikel laten we u zien hoe u Facebook Messenger-berichten kunt wissen. Facebook heeft eindelijk de mogelijkheid uitgerold om verzonden berichten permanent van Messenger te wissen. Veel gebruikers eisen deze functie op Messenger nadat ze deze op WhatsApp en andere sociale sites hebben gezien. Dus, na lang wachten, heeft Facebook ervoor gekozen om de Messenger-massagefunctie te verwijderen.

Deze nieuwe functie is nu toegankelijk voor alle gebruikers van Facebook Messenger. Dit gerucht ging al een hele tijd, maar is nu werkelijkheid geworden. Facebook heeft dit pad de afgelopen dagen uitgerold in landen als Bolivia, Colombia, Litouwen en Polen. Facebook heeft deze functie nu echter voor iedereen ter wereld beschikbaar gemaakt. Laten we dus aan de slag gaan met de verwijderingsgids voor Facebook Messenger-berichten.

In Facebook Messenger kun je een bericht verwijderen dat al is verzonden.

Binnen 10 minuten na het verzenden van een bericht, kun je het wissen door op het individuele bericht te tikken (na 10 minuten kun je het bericht alleen uit je chat verwijderen). Als je op het bericht tikt, krijg je twee opties:

1. Verwijder het voor iedereen.
2. Verwijder voor u.

Je kunt een verzonden bericht permanent verwijderen in Facebook Messenger door ‘Verwijderen voor iedereen’ te selecteren.

Verwijder berichten van Messenger op uw smartphone door deze stappen te volgen:

Ga om te beginnen naar de mobiele app van je telefoon en download de Facebook Messenger-app.
Nu is het tijd om te gaan praten.
U kunt een bericht wissen door het ingedrukt te houden.
Kies vervolgens “Verwijderen” in het vervolgkeuzemenu.
Wanneer een venster verschijnt, kiest u “Verwijderen voor iedereen” om communicatie van beide kanten te verwijderen. Als je kiest voor “Verwijderen voor jou”, wordt het bericht exclusief voor jou verwijderd.
Daarna zie je een bericht met de tekst ‘Je hebt een bericht gewist’.

Volg deze stappen om Facebook-berichten van uw pc te verwijderen:

Open om te beginnen Facebook in uw browser.
Open nu het gesprek.
Vervolgens, met uw cursor over het bericht dat u wilt wissen, selecteert u “Meer (…)” in het vervolgkeuzemenu.
Selecteer “Verwijderen” in het vervolgkeuzemenu.
Wanneer een venster verschijnt, kies je “Verwijderen voor iedereen” om berichten van beide kanten te verwijderen. Als je kiest voor “Verwijderen voor jou”, wordt het bericht exclusief voor jou verwijderd.
Daarna zie je een bericht met de tekst ‘Je hebt een bericht gewist’.

Als u problemen ondervindt, kunt u hieronder een opmerking achterlaten. Neem ook contact op met onze Facebook bellen voor meer informatie over o.a. flashen, wallpapers en thema’s.

Go Back

Comment