Menu

Service

Subtitle

Hoe Facebook Messenger Type Chat-koppen op elke Android-app te krijgen

Als je Facebook Messenger al heel lang gebruikt, ben je waarschijnlijk bekend met chatkoppen. Ja, we praten met de chatkoppen die op het scherm verschijnen en u vragen om een nieuw gesprek te beginnen. Gebruikers kunnen berichten bekijken en erop reageren zonder het programma te hoeven starten met behulp van de chatkoppen. Als gevolg hiervan is het een geweldige functie die veel tijd bespaart.

Heb je erover nagedacht om dezelfde chatkoppen te gebruiken voor andere instant messaging-systemen zoals Facebook Messenger, WhatsApp, Skype en andere? Het is namelijk mogelijk met de app genaamd ‘Direct Chat’. In dit artikel laten we u zien hoe u op een werkende manier chatkoppen voor WhatsApp, Skype en andere apps kunt krijgen.

Download voor Android-apps Facebook Chat Heads.
Op Android is het eenvoudig om chatkoppen voor berichten te krijgen; gebruikers hoeven alleen de app ‘DirectChat’ te downloaden. Gebruikers kunnen ChatHeads maken voor elke communicatie-app, zoals WhatsApp, Skype en anderen, met behulp van de apps. Dus laten we dit feest maar beginnen.

Stap 1: Download en installeer op uw Android-smartphone de DirectChat (Chatheads) app. Open daarna de app.

Stap 2: U wordt nu gevraagd om overlay- en meldingsrechten te verlenen. Verleen de machtigingen om door te gaan.

Stap 3: De instructies van de app verschijnen nu. Gebruik gewoon de rechterpijltoets om door te gaan.

Stap 4: Nu zie je de hoofdinterface van de app.

Stap 5: Om het bericht op het scherm te zien verschijnen, drukt u eenvoudig op de optie ‘Chathead testen’.

Stap 6: Selecteer apps voor sociale netwerken of instant messaging in de lijst door op de knop ‘Apps’ te tikken.

Stap 7. De gesprekken verschijnen nu in de chatkoppen wanneer iemand u een bericht stuurt over de geselecteerde applicaties.

Daarmee eindigt onze discussie. Je hebt je taak volbracht. Dit is hoe u Direct Chat op elke Android-app kunt gebruiken om Facebook-messengerkoppen te verkrijgen.

Gebruik de volgende apps om chatkoppen in andere apps te krijgen.

U kunt andere apps op dezelfde manier gebruiken als Direct Chat. De drie beste Android-apps die bubbelchatkoppen voor berichten naar sociale apps brengen, worden hieronder weergegeven. Laat dit feest beginnen.

Bubbelchat (WhatsApp)
Ondanks het gebrek aan populariteit, is Whats – Bubble Chat nog steeds een van de beste apps voor het inschakelen van bubble-chatkoppen op sociale-mediaplatforms. Whats – Bubble Chat heeft het voordeel dat het compatibel is met alle populaire sociale media-apps zoals WhatsApp, Telegram en anderen.
Meldingsbubbels
Bubble Notification is daarentegen een beetje anders dan de andere twee apps die in dit bericht worden genoemd. De meldingen worden weergegeven in een zwevende bubbel. U kunt met de app ook direct reageren op meldingen die u van messenger-apps ontvangt. Het werkt met de meeste populaire berichten-apps, waaronder WhatsApp, Telegram, Hangouts, Line, Skype en andere.

Heb een vliegenmuts
Een andere top-Android-app op de lijst is Flychat, dat een revolutionaire methode biedt om berichten van je favoriete messengers te bekijken en te beantwoorden. Elke melding wordt door de app weergegeven in een kleine ballon. Op de zwevende bubbel kan worden geklikt om het volledige chatvenster van de app te openen. Vanaf het juiste moment,Het werkt inclusief alle populaire berichten-apps, waaronder WhatsApp, Telegram, Line, Skype, Twitter en andere.

Dus daar heb je het: Facebook-chatkoppen krijgen voor WhatsApp, Skype, Telegram en andere instant messaging-apps. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze Facebook bellen.

Go Back

Comment