Menu

Service

Subtitle

Hoe Fix Kindle Fire-foutcode 13

De Kindle Fire is een fantastisch apparaat om video’s en films van Netflix en YouTube te bekijken, maar ook om te netwerken, zoeken, downloaden, e-mailen en sociaal netwerken. Vanwege foutcode 13 kan dit geweldigheid echter een minuut of een lange tijd aanhouden, of het kan blijven afgaan. De Kindle Fire ondervindt fout 13 als gevolg van overgebleven tijdelijke gegevens op het netwerk, een beschadigd videobestand of een plug-in van een derde partij. Bij het streamen van video, muziek of andere multimedia-inhoud kan het probleem ook worden veroorzaakt doordat een app van een derde partij probeert toegang te krijgen tot uw gegevens- / wifi-verbinding. Aangezien u niet kunt streamen of verder kunt gaan op uw apparaat met deze fout, moet u dit oplossen met behulp van enkele van de geteste en bewezen oplossingen die hier worden gegeven.

Stap 1

Om de fout te herstellen, moet u de tijdelijke gegevens wissen. Selecteer “Toepassingen”, “Geïnstalleerde toepassingen”, “Amazon Video” en “Gegevens wissen” in het menu “Snelle instellingen”. Bevestig de actie en wis alle resterende gegevens wanneer daarom wordt gevraagd. Start je Kindle Fire opnieuw op als je klaar bent. U zou nu moeten kunnen beginnen met het streamen van uw video’s en films, en de fout zou niet opnieuw moeten optreden.

Stap 2

Als de fout zich blijft voordoen, gaat u naar “Meer”, vervolgens “Toepassingen”, “Geïnstalleerde toepassingen”, “Amazon Video”, “Forceer stop” en “Gegevens wissen”. Keer terug naar “Amazon Video”, “Gegevens wissen”, “Forceer stop” als de optie “Gegevens wissen” grijs is. Start de Kindle Fire opnieuw op nadat je de bewerking hebt bevestigd. Het probleem moet worden opgelost.

Stap 3

Controleer op recentelijk gedownloade software-updates en verwijder deze. U kunt individuele updates niet ongedaan maken zoals op een pc of Mac. U moet de software verwijderen om alle updates en sporen te verwijderen. Tik op de “Home” -knop, vervolgens op “Apps” en vervolgens op “Apparaat” en kies vervolgens de app en houd deze ingedrukt totdat “Verwijderen van apparaat” wordt weergegeven. Tik op deze optie om de app te verwijderen en bevestig de actie. Als u een bepaalde app echt opnieuw wilt installeren, wacht dan op de nieuwste versie, die mogelijk een verbeterde versie is.

Stap 4

Als al het andere faalt en je nog steeds niet van deze irritante bug af kunt komen, maak dan een back-up van je Kindle Fire-gegevens en reset deze naar de fabrieksinstellingen. U kunt een gratis of betaalde app van derden gebruiken om een back-up van uw gegevens (SD-kaart) op uw apparaat te maken via de USB-link, of u kunt een gratis of betaalde app van derden gebruiken om toegang te krijgen tot al uw gegevens. Wanneer de gegevensback-up is voltooid, gaat u naar “Home”, “Meer”, “Instellingen”, “Apparaat” en “Fabrieksinstellingen herstellen”. Tik op “Ja” om de bewerking te bevestigen. Wacht tot het proces is voltooid voordat u het terugzet naar de fabrieksinstellingen. Herstel uw gegevensback-up en installeer software, games en andere programma’s opnieuw zodra deze is voltooid.

Ondanks het gebruik van alle tijdelijke oplossingen, bestaat het risico dat fout 13 opnieuw verschijnt. Dus als het probleem aanhoudt, bel ons dan op  om met een Kindle Fire-specialist te praten die je kan helpen bij het oplossen van het probleem.

Dit zijn dus alle stappen: Kindle Fire-foutcode 13 oplossen. Als je nog steeds problemen hebt, kun je Kindle Fire-foutcode 13 oplossen. Neem contact op met Amazon bellen.

Go Back

Comment