Menu

Service

Subtitle

Hoe Garmin naar IGO te converteren?

U zult vrijwel zeker de GPS gebruiken om van de ene locatie naar de andere te komen. Er zijn veel verschillende soorten GPS-systemen beschikbaar, maar de Garmin GPS is de meest populaire. Sommige mensen willen van het ene GPS-systeem naar het andere converteren, zoals hoe ze Garmin naar IGO kunnen converteren.

Als u het GPS-systeem al heel lang gebruikt, zult u begrijpen dat beide gadgets GPS-apparaten (Global Positioning System) zijn.

De GPS-kaart laat je precies zien waar je bent en wat je huidige locatie is. Hiermee wordt ook alle informatie over de lengte-, breedtegraad en hoogte van uw locatie weergegeven.

De GPS kan ook worden gebruikt om de afgelegde afstand te berekenen. De GPS kan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld werken. Er kunnen echter enkele problemen zijn met de conversie van Garmin-kaarten naar IGO die gebruikers kunnen tegenkomen.

Als het gaat om het converteren van de ene GPS naar de andere, zijn er een paar processen die moeten worden gevolgd. Er zijn waarschijnlijk mensen die niet zeker weten hoe ze dit probleem moeten oplossen. Wat ze wel kunnen doen, is contact opnemen met onze professionals, die hen zullen bijstaan in het conversieproces.

Onze professionals hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij het oplossen van het probleem. Het zijn volledig geverifieerde en gecertificeerde professionals die u zullen helpen bij uw geheime operaties. Ze kunnen je misschien zelfs helpen met een Garmin GPS-update.

Sommige gebruikers zullen proberen het probleem zelf op te lossen. Hier zijn de stappen om uw Garmin naar iGO te converteren.

Stappen om Garmin naar IGO te converteren

• Het eerste dat u moet doen, is beginnen met het downloaden van een converter. De conversie van de ene GPS naar de andere gebeurt met deze converter. Er zijn ook een aantal gratis versies beschikbaar op internet. De gratis versie kan tien dagen worden gebruikt voordat deze moet worden betaald.

• Nadat u de software hebt gedownload, wilt u het installatieproces starten. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op de knop in de bovenhoek van de converter om deze te activeren.

• Houd er rekening mee dat u de Garmin Express niet kunt gebruiken om uw toestel te upgraden. Daarna moet u IGO selecteren in het uitvoerformaat door op de knop te klikken. Als u de IGO-kaarten in hun oorspronkelijke formaat wilt zien, moet u aan de rechterkant naar beneden scrollen.

• Nadat u deze optie hebt geselecteerd, selecteert u het tabblad Wijzigingen toepassen om Garmin naar IGO-indeling te converteren. Zodra u ziet dat de conversie is voltooid, kunt u eenvoudig controleren of uw GPS is geconverteerd zoals u had gehoopt.

Heeft u de conversie nog steeds niet onder de knie kunnen krijgen en loopt u nog steeds tegen de problemen aan?

Verspil daarom geen tijd meer en neem contact op met onze Garmin bellen Experts om te weten hoe u Garmin naar IGO kunt converteren. Zij zullen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerd bent, zodat u geen problemen ondervindt.

Go Back

Comment