Menu

Service

Subtitle

Hoe gebruik je een Fire-tablet met Alexa?

Wil je een Fire-tablet koppelen met Alexa en profiteren van de mogelijkheden van de stemassistent? Ja, je kunt je Kindle Fire-tablet gebruiken om spraakondersteuning toe te staan. Deze Amazon-spraakassistent-software is compatibel met Fire-tablets van de 4e generatie en latere modellen.

Het instellen van spraakondersteuning op een Amazon Fire HD 6-, Fire 7-, Fire 8- of Fire HD 10-tablet is daarentegen net zo eenvoudig als het installeren van een app.

In deze handleiding wordt gedetailleerd uitgelegd hoe u een Fire-tablet met Alexa-spraakassistent gebruikt. Houd er rekening mee dat de richtlijnen in deze handleiding van toepassing zijn op de reguliere, HD- en HDX-versies van de Amazon Fire-familie.

Hoe weet je welke Fire-tablet je hebt?

Ga naar Instellingen> Apparaatopties en kijk onder Apparaatmodel om te zien welke generatie Fire-tablets je hebt. De generatie van uw Fire-tablet verwijst naar het jaar waarin deze is vervaardigd. Zo kwam de eerste generatie van de Kindle Fire uit in 2011.

Als gevolg hiervan worden Fire-tablets die in 2018 zijn uitgebracht, beschouwd als onderdeel van de achtste generatie. De schermgrootte van uw tablet wordt aangegeven door het nummer in de naam, zoals Fire 7 of Fire HD 10. Daarna begon de vierde generatie met de introductie van de Fire 6 HD in 2014, toen de Kindle Fire simpelweg Fire werd hernoemd. .

Sindsdien is de Alexa Voice Assistant beschikbaar op alle Fire-tablets. Nieuwere versies ondersteunen echter meer functies dan oudere modellen. Als je een oudere Kindle Fire hebt, kun je nog steeds de Alexa-app downloaden en gebruiken, maar je kunt deze niet gebruiken.

Snelle stappen om Alexa op uw Fire-tablet in te schakelen

U moet eerst de Alexa-assistent op uw Fire-tablet activeren voordat u deze met Alexa kunt gebruiken. Veeg om te beginnen vanaf uw startscherm naar rechts totdat u het tabblad Apps bereikt en zoek vervolgens naar de vraag “Alexa”.

Stap 1: In eerste instantie moet u de Amazon Alexa-app op uw apparaat downloaden.

Stap 2: Nadat de installatie is voltooid, gaat u naar uw startscherm en tikt u op Amazon Alexa om het te openen.

Stap 3: Tik op Doorgaan nadat je je naam in het gebied hebt getypt.

Stap 4: Maak een telefoonverificatiesysteem door uw telefoonnummer in te voeren en vervolgens de code te verifiëren die naar de juiste computer is verzonden.

Stap 5: U kunt ervoor kiezen om deze stap over te slaan en later telefonische verificatie in te stellen. Druk bovendien op de tekstballon van de Alexa-app onder aan het startscherm.

Nadat je deze korte handleiding over het gebruik van Alexa met een Fire-tablet hebt doorgenomen, kun je aan de slag met de spraakassistentcommando’s van Amazon.

Stappen om een Fire-tablet te gebruiken met Alexa-

Het is tijd om een Fire-tablet met Alexa te gebruiken nu je Alexa-assistent op je Fire-tablet hebt ingeschakeld. Houd het Home-pictogram ingedrukt (de cirkel in het midden onderaan je scherm) en wacht tot de blauwe lijn verschijnt om Alexa van stroom te voorzien met je spraakopdrachten. Daarna kunt u eenvoudig een opdracht geven of een vraag stellen.

Alexa, aan de andere kant, zou standaard worden uitgeschakeld als je ouderlijk toezicht toestaat. Alexa is om deze reden niet beschikbaar op kinderprofielen, secundaire profielen voor volwassenen of Fire Kids Edition-tablets.

Wat kun je allemaal doen met Alexa on Fire-tablets?

Als Alexa is ingeschakeld, kun je een Fire-tablet met Alexa gebruiken via een reeks volgende opdrachten:

1 Bekijk Flash Briefings
2 Bekijk video op Amazon Prime Video
3 Bekijk foto’s van uw Prime Photos-account
4 Stel een alarm of timer in voor morgen
5 Plan en bekijk komende vergaderingen
6 Maak een boodschappenlijst van BigBasket
7 Voer videogesprekken op Facebook

Elk apparaat met Alexa en zijn gedrag vereist echter dat uw apparaat is verbonden met een stabiel wifi-netwerk. Omdat sommige van de meer geavanceerde functies niet in elke regio beschikbaar zijn.

Je kunt het optiemenu openen door op het hamburgermenu in de linkerbovenhoek van het startscherm van de Alexa-app te tikken.

Vanaf daar kun je op Dingen om te doen tikken en vervolgens op een onderwerp tikken om te zien hoe Alexa kan helpen bij verschillende dingen. Tik op Vaardigheden en games of zeg gewoon “Alexa, stel nieuwe vaardigheden voor” om meer te weten te komen over nieuwe Alexa-vaardigheden.

Er zijn dus enkele stappen om een vuur met alexa te gebruiken. als jij heb nog steeds een probleem Om een Fire-tablet met Alexa te gebruiken, neem dan contact op met de Amazon bellen.

Go Back

Comment