Menu

Service

Subtitle

Hoe geld opnemen op G2a naar Paypal?

Ga hiervoor naar je dashboard en kies de knop “Geld ontvangen”. Log in op uw G2A PAY-account en selecteer “Betaling ontvangen” in het vervolgkeuzemenu. De volgende stap is het selecteren van een opnamemethode. Betalingen kunnen worden gedaan via bankoverschrijving, bitcoin, Payoneer, Skrill en Webmoney. U moet geld op uw toegankelijke saldo hebben om ze te kunnen verwijderen.

Hoe koppel ik mijn Paypal aan G2a?

Door erop te klikken, wordt u naar de opwaardeerpagina van Paypal naar G2A Wallet gestuurd. Als u genoeg geld op uw G2A Wallet Account heeft, kunt u betalen. Als u niet genoeg geld in uw G2A Wallet heeft, kunt u geld toevoegen via PayPal. Voordat u doorgaat naar de volgende pagina, klikt u op de betalingsoptielink (verbind met PayPal).

Heeft G2a Pay Paypal?

G2A PAY-handelaren kunnen PayPal accepteren als betalingsgateway en PayPal is een van de meest populaire betalingsgateways.

Hoe gebruik ik mijn G2a-saldo?

U kunt de G2A Wallet-betaalmethode selecteren in de lijst met betalingsmethoden op het G2A Pay-platform. Hierna wordt u naar een paneel geleid waar u alle betalingsopties ziet die voor u toegankelijk zijn.

Is G2a Pay legitiem?

Hoewel de G2A-site veilig is, moet u altijd inloggen vanaf een vertrouwd apparaat, nooit uw wachtwoord bekendmaken en altijd de beoordeling van de verkoper controleren om uw veiligheid te garanderen. U moet uw inlogverificatiemethode ook tweeledig maken.

Wat kan ik doen met G2a Balance?

Met andere woorden, u kunt zien hoeveel geld u heeft verdiend, maar vanwege veiligheidsredenen kunt u het nog niet uitgeven. U kunt deze tijd verkorten door deel te nemen aan het G2A Seller Supreme-programma. De winst wordt binnen 14 dagen toegevoegd aan uw “Beschikbare Saldo”. Je kunt nu de Marktplaats gebruiken om games te kopen of te verkopen.

Is G2a veilig te gebruiken met Paypal?
Kopers kunnen gemakkelijk en veilig betalen op de G2A Marketplace. G2A PAY biedt meer dan 200 betalingsopties, waaronder creditcards/betaalkaarten, PayPal, Paysafecard, Skrill, WebMoney en nog veel meer.

Hoe stop ik dat G2a mij oplaadt?

Ga naar G2A en maak een account aan. Ga naar je dashboard, kies “G2A Plus” in het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op de knop “G2A Plus”. U vindt deze in het gedeelte “Mijn account”. Door de volgende knop te selecteren, kunt u uw lidmaatschap deactiveren.

Wat is G2pay?

G2A PAY is een betalingsgateway voor digitale bedrijven en diensten die meer dan 200 internationale en lokale betaalmethoden accepteert. Hier is alles wat u moet weten over onze API. Bedrijf. G2A is een bedrijf dat informatie over zakelijke mogelijkheden levert. Contact.

Hoe betaal ik met Paypal op G2a?

Als u een G2A Wallet-account heeft, selecteert u deze in het vervolgkeuzemenu. U kunt uw G2A-portemonnee financieren met geld van uw Paypal-account. Selecteer G2A Wallet in het vervolgkeuzemenu. U kunt betalen door op Aanmelden te klikken als u een G2A Wallet-account heeft.

Welke betaalmethoden accepteert G2a?
Wat moet ik doen als ik een vraag heb over mijn betaling?
De betaling/transactie die ik heb gedaan is niet gelukt.
De transactie/betaling is aan mij teruggestort.
Kun je Paypal gebruiken met Shop Pay?
Ga naar het gedeelte Betalingsproviders van uw Shopify-winkeldashboard om aan de slag te gaan. Er is daar een lijst met betalingsproviders. Wanneer u op Betalingsaanbieders klikt, ziet u PayPal en andere betalingsalternatieven.

Hoe voeg ik geld toe aan mijn G2a-portemonnee?

Tegen betaling. g2a. G2A Coins, u kunt G2A Coins toevoegen aan uw account. U kunt lagere waarden toevoegen omdat de waarde van tien munten gelijk is aan één euro. Als u andere betalingsopties wilt aanbieden, kunt u altijd een telefoonnummer voor mobiele verificatie opnemen.

Waarom is mijn G2a-saldo negatief?

Als u producten verkoopt, zorg er dan voor dat ze hoger geprijsd zijn dan de kosten die u moet betalen. Als dit niet gebeurt, kan een negatief G2A-saldo ontstaan.

Waarom kan ik niet betalen met G2a Pay?

De meeste hiervan zijn te wijten aan het feit dat uw betaling niet is goedgekeurd door uw provider. Controleer nogmaals of je de juiste betalingsgegevens hebt ingevuld, zoals het kaartnummer, de vervaldatum en de CVV-code. U kunt uw kaart gebruiken voor internationale betalingen. Sommige kaarten, prepaidkaarten en cadeaubonnen werken alleen in bepaalde landen of regio’s.

Kun je opgelicht worden op G2a?

Hoewel de G2A-activiteiten legaal zijn, zijn niet alle transacties dat. G2A Marketplace biedt niet alleen een zeer beperkte klantenbescherming, maar verschuilt zich ook achter een aantal anti-consumentenregels, waardoor u het risico loopt opgelicht te worden als u games via de site koopt.

Is G2a Pay legitieme Reddit?

G2A vormt geen bedreiging voor uw gezondheid. Ze hebben me door de jaren heen nooit problemen bezorgd en ik heb ze voor verschillende doeleinden gebruikt. Mensen die klagen over grijze marktsites hier in de buurt verachten ze en weigeren ze te gebruiken.

Is G2a Betrouwbaar 2021?

Is G2A legitiem? Technisch gezien wel. G2A is onmiskenbaar een gerenommeerd platform voor kopers en verkopers om zaken te doen.

Is G2a legitieme Trustpilot?

Als gevolg hiervan is G2A geen geautoriseerde wederverkoper, dus u beschouwt het misschien niet als legitiem. Onze kennis van de game-industrie betekent dat we geen games van G2A zouden kopen – we zouden de ontwikkelaars ondersteunen door ze rechtstreeks bij Steam of een legitieme wederverkoper te kopen.

Het is nu tijd om onze diepgaande blik op Hoe geld opnemen op G2a naar Paypal af te ronden?. We hebben ons best gedaan om u niet alleen relevante, maar ook nuttige informatie te verstrekken. Als je op enig punt in deze blog extra hulp of verduidelijking nodig hebt, bel dan Paypal bellen om met een van onze IT-experts te spreken en je concepten te verduidelijken.

Go Back

Comment