Menu

Service

Subtitle

Hoe Gmail-wachtwoord te herstellen zonder telefoonnummer en e-mail

Hoe kan ik mijn Gmail-wachtwoord herstellen zonder telefoonnummer en e-mailadres?

Wanneer we ons Google- of Gmail-wachtwoord vergeten, kunnen we op geen enkele manier toegang krijgen tot onze accounts. Voor het gemak van Google-klanten zijn er echter een paar opties waarmee u snel kunt inloggen op uw account en het nieuwe wachtwoord kunt instellen. Meer informatie kunt u vinden door op onderstaande link te klikken.

Methoden voor het herstellen van een Gmail-account zonder telefoonnummer of e-mailadres

Het verlies van het wachtwoord van een Google-account kan nu op verschillende eenvoudige manieren worden hersteld. U kunt een verloren of vergeten wachtwoord herstellen door een hersteltelefoonnummer of een alternatief e-mailadres te gebruiken. Als u echter geen toegang heeft tot het e-mailadres of telefoonnummer, is het beantwoorden van de beveiligingsvragen een optie.

Hoe een verloren wachtwoord te herstellen zonder een telefoonnummer of e-mail?
U kunt de benadering van het beantwoorden van beveiligingsvragen gebruiken om een Gmail-wachtwoord te herstellen als u geen telefoonnummer of e-mailadres heeft. Raadpleeg de onderstaande instructies voor meer informatie.

Om het vergeten wachtwoord van het account opnieuw in te stellen, gaat u eerst naar de Google-aanmeldingspagina. Kies nu de optie ‘Google-wachtwoord vergeten’.
U wordt dan naar de accountherstelpagina geleid, waar u de gebruikersnaam moet invoeren die u gebruikt om in te loggen op het account.
Daarna wanneer u een methode kunt gebruiken om het vergeten wachtwoord te herstellen. Als u geen toegang heeft tot de herstel-e-mail of -telefoon, gaat u naar de beveiligingsvragen.
Beantwoord al uw beveiligingsvragen en voer vervolgens een nieuw wachtwoord in als al uw vragen correct zijn.
Voer het wachtwoord opnieuw in om te bevestigen, maar u bent klaar.
Neem contact op met de medewerkers van de klantenservice

Soms werken de herstelprocedures voor Google-accounts niet en kunnen individuen het vergeten wachtwoord van hun account niet ophalen. Als u het wachtwoord niet opnieuw kunt instellen, kunt u contact opnemen met de klantenservice. U kunt het hotlinenummer bellen of een sms-bericht sturen, waarna het ondersteuningsteam contact met u opneemt.

Het ondersteuningsteam van Gmail Nederland is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar en mogelijk bereikbaar via e-mail of telefoon.

Go Back

Comment