Menu

Service

Subtitle

Hoe Herstellen uw Hotmail Account zonder een gergistreerd e-mail

Voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik is Hotmail van het allergrootste belang. Dit kan zich zorgen maken dat iemand in één keer waardevolle gegevens of informatie verliest. Ga er maar vanuit dat u een hoop gegevens mist, omdat u legaal geen gebruikersnaam kunt krijgen. Het achterhalen van de gebruikersnaam van je account is wat lastig, maar met behulp van het wachtwoord en Hotmail bellen Nederland service kan de klant ook toegang krijgen tot het Hotmail -mailaccount.

Herstel van het Hotmail-accountwachtwoord wordt nu een duidelijk noodzakelijk probleem, aangezien Microsoft-accountclients het nodig hebben om te associëren met officiële clients en vrienden. Als er geen mobiel herstelnummer werkt of het alternatieve e-mailadres dat tijdens het registratieseizoen is opgegeven niet meer wordt gebruikt, bevinden klanten zich in een ongelukkige situatie.

Dus de belangrijkste keuze die overblijft, is om de beveiligingsvraag te beantwoorden om het Hotmail-account te resetten of te herstellen, alles bij elkaar genomen.

Belangrijke methoden om uw Hotmail-account te herstellen zonder een geregistreerd e-mailadres te gebruiken, zijn

U moet eerst de inlogpagina van Hotmail / Outlook openen door op login.live.com/login.srf te klikken.
Kies daarna de optie Mijn wachtwoord vergeten en u wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina met 3 alternatieven.
1e is ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten, 2e is’ Ik weet het wachtwoord van mijn account, maar kan niet invoeren, en de 3e is dat iemand anders mijn account gebruikt. ‘ De 3 opties die u zult vinden, zijn 1ST.
Tik gewoon op de eerste optie en druk op de knop Volgende.
Voer uw e-mailadres of gsm-nummer in op de volgende pagina en vul de Captcha-code in voordat u op de knop Volgende drukt.
Drie alternatieven zullen hier op een andere pagina te zien zijn: e-mail: 123@gmail.com, tekst 90, en ik heb geen van beide.
Stuur nu de Captcha-code en selecteer daarna de optie Volgende.
Er wordt een pop-up weergegeven waarin het belangrijk is om een ​​viercijferige verificatie te schrijven die naar nieuwe e-mailadressen wordt verzonden. Klik op het tabblad VOLGENDE.
U kunt een pagina met individuele gegevens zien waarop van u wordt verwacht dat u vergelijkbare gegevens invoert die u tijdens het registratieseizoen hebt verstrekt.
Na goedkeuring wordt een ander venster weergegeven met de optie Hotmail-wachtwoord opnieuw instellen.
Voer vervolgens het beveiligde wachtwoord tweemaal in en valideer het.
Bel ons nu voor elk ander probleem met een e-mailaccount in het Hotmail Help Center: –

Voor elk ander e-mailgerelateerd probleem kan de gebruiker bellen met Hotmail bellen nummer. Door onze professionals, zonder tijdverlies, garanderen we een onmiddellijke en passende oplossing. Onze externe technische ondersteuningsgroep is 24 uur per dag beschikbaar. Klanten kunnen ook onze gratis Nederlandse hulplijn bellen op. Ons Hotmail Help Center-nummer is altijd beschikbaar om u te helpen bij eventuele problemen met uw account.

Go Back

Comment