Menu

Service

Subtitle

Hoe het Facebook-wachtwoord wijzigen? Makkelijke stappen om te resetten en te herstellen

Facebook is ‘s werelds populairste sociale mediaplatform, met miljarden gebruikers wereldwijd. Er is echter opgemerkt dat gebruikers technische problemen kunnen ondervinden wanneer ze proberen in te loggen op Facebook. Het kan gebeuren wanneer een gebruiker zijn wachtwoord vergeet en zijn Facebook-wachtwoord wil wijzigen of herstellen. Gebruikers worden aangemoedigd om contact op te nemen met de klantenservice van Facebook door hun klantenservicenummers te bellen om hun problemen op te lossen. Maar lees eerst deze blog, want we hebben geprobeerd de basisstappen voor het wijzigen van uw Facebook-wachtwoord te verduidelijken, evenals de methode voor het opnieuw instellen en herstellen van uw wachtwoord.

Hoe verander je het Facebook-wachtwoord?

1 Voordat u verder gaat met de stappen, moet u ervoor zorgen dat u uw account op Facebook heeft.


2 Als dat het geval is, log dan in op Facebook en klik vervolgens op in de rechterbovenhoek van de FB-pagina en selecteer vervolgens Instellingen.


3 Klik vervolgens op Beveiliging en Inloggen.


4 Vervolgens moet u op Bewerken klikken naast Wachtwoord wijzigen.


5 Klik ten slotte op om wijzigingen op te slaan.

Als je bent aangemeld bij Facebook en je wachtwoord bent vergeten, volg je de onderstaande stappen om het opnieuw in te stellen (die hieronder wordt gegeven). Als je deze problemen nog steeds niet kunt oplossen, bel dan het klantenservicenummer van Facebook om met een vertegenwoordiger te spreken. en verkrijg een permanente oplossing voor het wijzigen van het FB-wachtwoord.

Facebook wachtwoord opnieuw instellen

1 U kunt dit doen als u niet bent aangemeld bij het Facebook-account.

2 Kies een optie om het account opnieuw in te stellen door de code via e-mail te verzenden, de code via sms te verzenden of door ook mijn Google-account te gebruiken.

3 Als u een van de bovenstaande opties invoert, klikt u op het tabblad ‘Doorgaan’ om codes naar uw e-mail en berichten te sturen.

4 Typ nu de zescijferige code in het veld “Code invoeren” en klik op Doorgaan.

5 Typ een nieuw wachtwoord in het veld “Nieuw wachtwoord” bovenaan de pagina. Dit gaat gebruiken als login in FB.

6 Om uw nieuwe wachtwoord op te slaan, klikt u op om door te gaan. Daarna kun je inloggen op de Facebook-website en ook in de app.

Om inlogproblemen van Facebook van uw account op te lossen, hebben we hier kort vermeld hoe we het wachtwoord van Facebook kunnen herstellen, volg gewoon deze processen:

Facebook wachtwoordherstel

Dit is een zeer populair probleem geworden dat een groot aantal gebruikers over de hele wereld treft. Zonder e-mailadres of telefoonnummer kunt u eenvoudig uw Facebook-wachtwoord herstellen. U hoeft alleen te reageren op de beveiligingsvragen die u eerder heeft gekregen. Bekijk de volgende procedures om te zien hoe u dit kunt doen:

1 Open de Facebook-site en zoek “Uw account vergeten? of lukt het niet om in te loggen? ” & klik erop.

2 Typ vervolgens uw e-mailadres of mobiele nummer dat aan uw account is gekoppeld en vul dat formulier in door op Doorgaan te klikken.

3 Klik op “Ik ben mijn account vergeten” op de volgende pagina.

4 Daarna verschijnt uw e-mailadres in uw account, maar als u geen toegang meer heeft, klikt u op “Geen toegang meer tot deze”.

5 Vervolgens zijn er een paar beveiligingsvragen op uw scherm gesteld, dus volg ze gewoon.

Ben je echt niet tevreden met de resultaten? Zijn deze maatregelen voor u onvoldoende? Dan kunt u contact opnemen met Facebook-ondersteuning om de directe contactgegevens van de klantenservice te verkrijgen. Ga voor hun klantenservicenummers naar Contactforhelp.com, een gerenommeerde online directory met telefoonnummers voor technische ondersteuning voor bedrijven in de Verenigde Staten en Canada.

Dit zijn dus alle stappen Hoe verander je het Facebook-wachtwoord? en eenvoudige stappen om te resetten en te herstellen. Als u nog steeds problemen ondervindt, alstublieft bel Facebook bellen.

Go Back

Comment