Menu

Service

Subtitle

Hoe het inlogprobleem met Hotmail-account op een Android-apparaat op te lossen?

Hotmail wordt wereldwijd gemeten als het beste gratis webmailaccount. Om te allen tijde een naadloze en geschikte e-mailservice te bieden, wordt deze in hoge mate gebruikt door gebruikers. Microsoft groeit dagelijks met revolutionaire functies en goederen, en daarom is het upgradeproces van e-mailaccounts dagelijks onvermijdelijk, zodat gebruikers niet onnodig de frustratie voelen van de verwachte bugs. Dit is de reden waarom Hotmail-technische ondersteuningsorganisaties zich op verschillende plaatsen hebben gevormd om de volledige problemen van Outlook / Hotmail op te lossen. Een probleem valt niet onder de controle van de gebruikers.

Heel vaak komen gebruikers een vrij algemeen probleem tegen, zoals inloggen of aanmelden, en dit zou geen goed idee zijn om de kleine beat te nemen, aangezien er duidelijke triggers achter dit probleem zijn die worden blootgelegd en opgelost in deze inhoud waarvoor gebruikers moeten een daadwerkelijke en zorgvuldige focus hebben om het probleem in een mum van tijd op te lossen. Als u aan dit probleem lijdt, moet u de stappen bekijken om de zaak gemakkelijk te behandelen.

Stappen om aanmeldingsproblemen met Hotmail-accounts op een Android-apparaat op te lossen:

Open je Android-apparaat en druk vervolgens op de app voor je Hotmail-account.
Voer het juiste wachtwoord en e-mailadres in en druk op de aanmeldingsknop.
Als u een fout laat zien, kunt u eerst controleren of uw e-mailadres en wachtwoord juist zijn of niet.
Als beide goed zijn, kunt u naar de resetknop op de wachtwoordpagina gaan waar het tabblad vergeten wachtwoord wordt ingedrukt.
Kies vervolgens de uitleg waarom uw wachtwoord opnieuw wordt ingesteld en druk op de knop Volgende.
Het juiste alternatieve e-mailadres moet worden ingevoerd en de verificatieknop moet worden geselecteerd.
Ga naar het e-mailadres van de contactpersoon en controleer de code die je hebt ontvangen en typ deze in de relevante velden.
Daarna, nadat u op de verbinding heeft geklikt, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen.
Voer nu het nieuwe wachtwoord in het nieuwe gebied voor het wachtwoord in.
Geef aan het einde van het proces hetzelfde wachtwoord op in het geverifieerde wachtwoordveld.

Gebruikers dienen Hotmail Klantenservice te bellen die 24 uur per dag beschikbaar is voor aanvullende ondersteuning en details met betrekking tot het Hotmail-account. Alle technici in ons team zijn gecertificeerd, geschoold en ervaren genoeg om jarenlange ervaring te hebben met het oplossen van Hotmail-accountproblemen. Wij werken met de slogan klanttevredenheid. In een branche die miljoenen consumenten wereldwijd bedient, hebben we een enorme reputatie opgebouwd. Aarzel niet om ons te bellen, bel ons gerust op Hotmail bellen Wij staan ​​24 * 7, 365 dagen voor u klaar.

Go Back

Comment