Menu

Service

Subtitle

Hoe Instagram-gidsen te gebruiken

Instagram gaat zo verder van een platform voor individuen die sociale media gebruiken naar een platform voor bedrijven, marketeers en influencers. Instagram blijft nieuwe functies op de site introduceren om te voldoen aan de eisen van het publiek, dat groeit. Instagram-gidsen zijn een van deze services. Bekijk wat Instagram-gidsen zijn en hoe u ze in de volgende kunt gebruiken.

Om je profiel te onderscheiden van andere profielen op het netwerk, kunnen Instagram-gidsen nuttig zijn. Je zult in dit stuk ontdekken hoe Instagram-gidsen kunnen helpen bij merkontwikkeling en hoe je er het beste van kunt maken.

WAT ZIJN INSTAGRAM-GIDS

De strategie van Instagram om kort, deelbaar op tekst gebaseerd materiaal te maken om met volgers te delen, wordt gidsen genoemd. Het zijn korte blogberichten die reclame maken voor opkomende productlijnen en het volledige portfolio op een duidelijke manier presenteren.

Veel merken zijn druk bezig met het maken van Instagram Stories en Reels om reclame te maken voor aankomende producten of verkopen. Een foto of een video alleen is misschien niet altijd voldoende om een duidelijke boodschap te geven. Om elk aspect te behandelen, moet je een korte handleiding schrijven. U kunt instructies gebruiken om inhoud in de app te maken in plaats van WordPress, Medium of een ander webpublicatieplatform te gebruiken om korte berichten op te stellen (en deze vervolgens op Instagram te delen).

Je profiel heeft een mooie combinatie van Instagram-gidsen. Je Instagram-account staat open voor iedereen die je bezoekt.

GEBRUIK INSTAGRAM-GIDS OM WAT VOOR SOORT INHOUD TE MAKEN

U alleen bepaalt de uiteindelijke use case. U kunt bijvoorbeeld de Instagram-tutorial gebruiken om een korte filmrecensie te schrijven en deze met uw volgers te posten. Evenzo kunnen restauranteigenaren meer informatie over het lunchbuffetmenu in het weekend opnemen in de richtlijnen. Hier zijn een paar populaire methoden voor het gebruik van Instagram-gidsen:

  • Handleidingen voor veelgestelde vragen schrijven
  • product Introductie
  • beoordelingen van restaurants
  • cadeaugidsen
  • artikelbeschrijvingen
  • Reisideeën
  • Je prestaties van het afgelopen jaar, veel meer.

Laten we demonstreren hoe je Instagram-richtlijnen kunt gebruiken nu je weet waarvoor ze worden gebruikt en welke voordelen ze kunnen bieden.

HOE MAAK JE EEN INSTAGRAM-GIDS

We zullen je door de stappen leiden om helemaal opnieuw een Instagram-gids te maken. Laten we gaan.

De Instagram-apps voor Android en iPhone zijn hetzelfde. De screenshots die volgen zijn gemaakt met de Instagram-app voor iPhone. Gebruik de identieke procedures op de Android-versie van de Instagram-app.

Open eerst de Instagram-app op je iPhone.

Stap 2: Gebruik de onderste tabbladbalk om toegang te krijgen tot uw account.

Stap 3: Druk op de plusknop bovenaan.

Stap 4: Kies Gids in het onderste menu.

Instagram biedt ingebouwde gidssjablonen om uit te kiezen.

Plaatsen – Om locaties in uw stad of in de buurt aan te bevelen.
Producten – Om uw favoriete producten met volgers te delen.
Berichten – Om oude Instagram-berichten te delen die je hebt opgeslagen of berichten van andere accounts die je leuk vindt.

Selecteer Berichten en vervolgens.

Stap 5: Selecteer in het menu dat verschijnt Uw berichten of Alles opgeslagen.

Stap 6: Je kunt de afbeelding kiezen uit opgeslagen berichten of degene die je hebt geüpload. Selecteer Volgende bovenaan nadat je op het keuzerondje naast een afbeelding hebt getikt.

Stap 7: De gekozen afbeelding wordt gebruikt als omslagfoto van de post. Aan de gids kan een titel worden toegevoegd, de omslagafbeelding worden gewijzigd en er kan extra informatie worden toegevoegd.

Het is interessant om op te merken dat de titel van de gids automatisch hoofdletters heeft. Dat is een slimme zet van Instagram om uniformiteit in alle gidsen te garanderen.

Stap 8: Tik onderaan op de knop Berichten toevoegen om nieuwe afbeeldingen toe te voegen aan je Instagram-tutorial (van zowel opgeslagen berichten als persoonlijke accounts).

Stap 9: U moet voor elk product een titel en een korte beschrijving opgeven (beide zijn nodig) (optioneel).

Stap 10: Voeg op zijn minst een paar berichten toe aan de gids en klik vervolgens op de knop Volgende bovenaan.

Stap 11: Je hebt de mogelijkheid om de handleiding te delen op Instagram of op te slaan als concept.

Voordat je gids op het startscherm van je volgers wordt weergegeven, kan het even duren. U kunt een productgids maken, een prachtige omslagfoto kiezen en foto’s en beschrijvingen van de producten toevoegen.

Vergelijkbaar met dit, zou je een reisgids kunnen maken, inclusief de naam of vlag van de natie op de omslagafbeelding, en lezers adviseren om de locaties die ze willen bezoeken in het geheugen vast te leggen.

Het belangrijkste nadeel van de Instagram-tutorial is dat het directe inzendingen van afbeeldingen vanuit de telefoongalerij voorkomt. Je moet afbeeldingen selecteren van berichten die zijn opgeslagen of gepost.

INSTAGRAM-GIDS CONTROLEREN

De procedure is vrij eenvoudig, ongeacht of u uw eigen gids of andere mensen wilt verifiëren. Een handleiding die u maakt, wordt weergegeven in uw account nadat u deze hebt gemaakt.

Stap 1: Open Instagram en ga naar je account.
Stap 2: Zoek naar het gebied met de titel “Nieuwe gidsen” en tik erop.
Stap 3: Evalueer elke Instagram-gids die je hebt gemaakt.

U kunt elke gids wijzigen door deze te openen en extra inhoud toe te voegen of door deze uit uw account te verwijderen.

INSTAGRAM-GIDS VOOR MEESTERS

Gebruikers kunnen likes en reacties verbergen op Instagram-richtlijnen, net zoals ze dat kunnen voor berichten en verhalen. Als je problemen hebt met het gebruik van Instagram-gidsen, neem dan contact op met onze Instagram Nederland bellen.

Go Back

Comment