Menu

Service

Subtitle

Hoe Instagram-verhalen te downloaden

Verhalen downloaden van Instagram – Instagramverhalen zijn praktische hulpmiddelen om tijdige informatie weer te geven. Helaas kunnen Instagram Stories niet native worden gedownload, daarom nemen de meeste gebruikers hun toevlucht tot screenshots. De volledige resolutie en beeldkwaliteit van Instagram Stories zijn echter mogelijk niet te zien in schermafbeeldingen. Daarom kan het voorkomen dat je oplossingen van derden nodig hebt om Instagram Stories voor je te downloaden.

Deze gids legt uit hoe en stelt een paar Instagram Story-downloaders voor die de moeite waard zijn om te gebruiken. Ga verder met lezen!

  1. Zoek Instagram Story-downloader op in de Google Play Store. Er moet een breed scala aan keuzes voor u beschikbaar zijn. Voor Instagram raden we InStore en CosSoft’s Story Saver aan.
  2. Selecteer het account dat u wilt opslaan door erop te tikken in uw account. Selecteer Koppeling kopiëren door op de drie stippen in de bovenhoek te klikken.
  3. Kopieer de link naar het gebied van je Instagram Story Downloader nadat je deze hebt bekeken. Druk op Download of een vergelijkbare knop om je verhaal op te slaan. Je kunt ook een webgebaseerde oplossing kiezen als je een pc gebruikt, zoals deze Instagram Stories en Highlights Downloader.

Dus daar heb je het! Simpel, toch? Veel plezier met deze instructie, hopen we. Zo ja, verspreid het woord. als je hier problemen mee hebt, neem dan contact op met onze Instagram bellen Nederland.

Go Back

Comment