Menu

Service

Subtitle

Hoe installeer ik Amazon Fire TV Stick voor de eerste keer?

Met de introductie van videostreamingplatforms zoals Amazon Prime, Hostar, Netflix, Hulu en anderen, is televisiekijken totaal veranderd. Videostreamingdiensten zijn niet alleen fantastisch in termen van levering van inhoud, maar ze bieden consumenten ook een breed scala aan opties. Mensen kunnen kiezen uit een miljoen documentaires, tv-shows en films om naar te kijken.

De Amazon Fire TV Stick is een recente toevoeging aan de markt voor videostreaming. Gaana, Netflix, Hotstar, Amazon Prime Video en andere platforms zijn beschikbaar voor gebruikers. De beste eigenschap van de Fire Stick-afstandsbediening is dat deze Alexa bevat. Het betekent dat u gewoon achterover in uw bed kunt leunen en spraakopdrachten kunt gebruiken om alles in de gaten te houden. Is dat niet geweldig?

Als je onlangs Amazon Fire TV Stick hebt gekocht en je weet niet hoe je Amazon Fire TV Stick voor de eerste keer moet installeren, bekijk dan de onderstaande installatie-instructies.

Hoe installeer ik Amazon Fire Stick?

Lees de onderstaande stappen om te weten hoe u de Amazon Fire TV Stick instelt.

Stap 1: Haal je Fire Stick uit de verpakking. Daar zijn een HDMI- en een micro-USB-poort te vinden. Sluit het ene uiteinde van een USB-kabel aan op de voedingsadapter en het andere uiteinde op de micro-USB-poort van de Amazon Fire TV Stick.

Stap 2: Sluit nu de voedingsadapter aan op een stopcontact.

Stap 3: Sluit nu de firestick aan op de HDMI-poort op uw tv. Noteer het poortnummer, aangezien u hetzelfde HDMI-ingangskanaal op uw tv moet openen.

Stap 4: Schakel uw tv in en start het HDMI-ingangskanaal. Zodra u dat doet, verschijnt het Fire TV Stick-logo op het scherm.

Stap 5: De laatste stap is om uw Fire Stick-afstandsbediening te configureren. Haal de AAA-batterijen uit de doos en plaats ze in de afstandsbediening. Je afstandsbediening wordt dan automatisch gecombineerd met de Fire Stick.

Als het automatisch koppelen niet werkt, houdt u de Home-knop op uw Fire Stick-afstandsbediening 10 seconden ingedrukt. Je Fire Stick gaat als resultaat naar de Discovery-modus en de afstandsbediening wordt gecombineerd met de Fire Stick. Als u klaar bent met koppelen, klikt u op de knop Afspelen / pauzeren om het installatieproces te starten.

Stap 6: In de volgende stap wordt u gevraagd om uw voorkeurstaal te kiezen. Selecteer de gewenste taal met de navigatietoetsen op uw Fire Stick-afstandsbediening en klik vervolgens op de knop OK om de taal in te stellen.

Stap 7: We zullen de Fire Stick nu in de volgende stap aan het draadloze netwerk koppelen. De Fire Stick gaat op zoek naar draadloze netwerken die open zijn. Daarna zie je een lijst met netwerken voor je verschijnen. Kies je netwerk en typ je wachtwoord.

Stap 8: Nadat u uw Fire Stick met internet heeft verbonden, moet u zich aanmelden voor een Amazon-account. Als u uw FireStick bij Amazon heeft gekocht, wordt deze automatisch bijgehouden.

Als u Fire TV echter met een ander Amazon-account wilt registreren, volgt u gewoon de instructies op het scherm om uw Fire Stick te registreren. Als je het voorregistratieproces hebt voltooid, zie je een venster met twee keuzes. Optie één is de beste optie als u al een Amazon-klant bent. Zo niet, ga je gang en maak een nieuw account aan.

Stap 9: Je Fire Stick wordt geregistreerd.

Stap 10: Als u klaar bent met de registratie, zal de Amazon Fire TV Stick vragen of u het wachtwoord van uw draadloze netwerk wilt opslaan op uw Amazon-account.

Dit zijn dus een paar stappen om Amazon Fire TV Stick voor de eerste keer in te stellen. Als je nog steeds problemen ondervindt bij het voor de eerste keer installeren van je Amazon Fire TV Stick, bel dan Amazon bellen. Klantondersteuning is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar op Amazon.

Go Back

Comment