Menu

Service

Subtitle

Hoe iPad Air op een Canon-printer aan te sluiten?

In de groeiende rand van state-of-the-art en up-to-date technologie leven we nog steeds niet zonder papierwerk. De tijd komt dus dat u een e-mail, document of foto vanaf uw bedieningsapparaat moet afdrukken. U kunt ook vanaf uw iPad afdrukken, ondanks dat u vanaf uw computersysteem afdrukt. Het is gemakkelijker voor u om het document rechtstreeks vanaf uw iPad af te drukken. Bovendien is er geen configuratie of configuratie vereist voor AirPrint-printers. Voordat u gaat afdrukken, hoeft u alleen maar te controleren of u zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevindt als uw door AirPrint ondersteunde printer. Als je geen AirPrint-printer hebt, kun je nog steeds afdrukken door de printer-app voor je draadloze printer te installeren. Daarom, in plaats van in de war te raken, verbindt u de iPad eenvoudig met de Canon Printer via een wifi-netwerk of een USB-kabel.

Effectieve stappen om iPad Air aan te sluiten op de Canon-printer

Voordat u de iPad Air met de Canon-printer probeert te verbinden, moet u ervoor zorgen dat beide apparaten op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten. Daarna kunt u beginnen met het maken van een verbinding tussen de iPad en de Canon-printer. Volg hiervoor de volgende instructies:

• Eerst en vooral moet u uw Canon-printer inschakelen door op de aan / uit-knop te drukken. Sla deze stap over als u al een printer heeft ingeschakeld
• Koppel nu de Bluetooth-printer of een kabelverbinding los, aangezien uw printer bij verbinding via AirPrint niet via Bluetooth met uw computer kan worden verbonden, noch met een router via een Ethernet-kabel.
• Verbind vervolgens uw printer met Wi-Fi als uw printer nog niet is verbonden met een Wi-Fi-netwerk. Gebruik het printermenu om een sterke wifi-verbinding te kiezen.
• Open nu uw iPad-instellingen door op het app-pictogram "Instellingen" te klikken
• Tik nu op "Wi-Fi", dit staat in de linkerbovenhoek van het scherm. Hierdoor wordt het Wi-Fi-menu van uw iPad geopend
• Zorg ervoor dat u bent verbonden met hetzelfde netwerk als uw printer. Uw iPad moet echter zijn verbonden met hetzelfde draadloze netwerk waarmee uw printer verbinding maakt.
• Plaats nu uw printer dicht bij de iPad en druk de documenten af.

Manieren om af te drukken met AirPrint

• Open de app met het item waarin u wilt afdrukken. Klik op het pictogram van de app om deze te openen
• Selecteer nu de pagina of het document dat u wilt afdrukken en klik vervolgens op het pictogram "Delen" dat meestal in een hoek van het scherm staat.
• Klik op de optie "Afdrukken" die wordt weergegeven in het printervormige pictogram in de onderste rij van het pop-upmenu. Hierdoor wordt het menu Afdrukken geopend
• Tik op de knop "Printer". Dit opent een lijst met compatibele AirPrint-printers binnen het bereik
• Kies uw Canon-printer waarmee u uw item wilt afdrukken
• Tik aan het einde op "Afdrukken" in de rechterbovenhoek van het scherm. Het door u geselecteerde item wordt nu afgedrukt
• U krijgt binnen enkele seconden een afdruk, dus wacht tot die tijd.

Maak directe communicatie met behendige technici

Heb je alle bovengenoemde processen zorgvuldig doorlopen? Heb je de iPad Air nog steeds niet kunnen verbinden met de Canon-printer? Weet u niet wat u nu moet doen? Als je het echt niet doet, ontspan dan gewoon! We hebben een geleerd team dat je gaat helpen. Voer een koud gesprek met hen tijdens een telefoongesprek en krijg een gemakkelijke oplossing. Bel daarom onmiddellijk een bereikbaar 24/7 Canon telefoonnummer om contact op te nemen met een deskundig persoon.

Voor meer informatie over het aansluiten van de iPad Air op een Canon-printer. neem contact op met Canon klantenservice.

 

Go Back

Comment