Menu

Service

Subtitle

Hoe kan ik een Wal-Mart Visa-betaalpas gebruiken met PayPal?

PayPal is een van de meest flexibele betalingssystemen die beschikbaar zijn, waarmee gebruikers via verschillende methoden geld kunnen vragen, geld kunnen sturen, rekeningen kunnen storten en betalingen kunnen overmaken. Veel PayPal-rekeninghouders vinden dat het systeem efficiënter is dan een bank, met flexibelere alternatieven zoals handelaarsdiensten en debetkaarten die 24 uur per dag toegang bieden tot contant geld en aankopen in de detailhandel via het wereldwijde MasterCard-netwerk.

De Wal-Mart MoneyCard

Sinds de oprichting van PayPal in 1998 zijn er andere concurrerende betalingssystemen ontwikkeld. Niet elk betalingssysteem wil rechtstreeks concurreren met PayPal; meerdere nieuwkomers hopen zelfs een alliantie aan te gaan met het bedrijf dat is uitgegroeid tot de wereldleider op het gebied van betalingssystemen.

Wal-Mart, de Amerikaanse retailgigant, heeft een eigen betalingssysteem dat gebruikers van een account dezelfde mogelijkheden biedt als banken. Rekeninghouders kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor Direct Deposit om hun loon onmiddellijk op hun Wal-Mart MoneyCard te laten storten, die is gekoppeld aan de wereldwijde financiële netwerken van Visa en MasterCard.

De Wal-Mart MoneyCard is gewoon een prepaid debetkaart van GE Money Bank. Hoewel deze kaart niet aan een bankrekening is gekoppeld, kunnen gebruikers wel geld toevoegen via een online bankoverschrijving, waarvoor zowel een ABA-routeringsnummer als een ACH-nummer vereist is. Met deze twee cijfers kan worden voldaan aan de vereisten voor PayPal-bankrekeninggegevens en verificatie.

Wanneer een lid een factuur stuurt waarin geld wordt gevraagd, kunnen Wal-Mart MoneyCards worden gebruikt om geld naar PayPal-rekeningen te sturen. Het is net zo eenvoudig als een online aankoop doen.

Het Groene Punt MoneyPak

In tegenstelling tot Wal-Mart heeft PayPal geen fysieke winkels waar rekeninghouders naartoe kunnen gaan om fysiek geld op hun rekeningen te storten. Houders van een PayPal-rekening hebben echter de mogelijkheid om een ​​Green Dot MoneyPak contant te kopen en het certificaatnummer te gebruiken om geld aan PayPal toe te voegen.

Zodra u de bovengenoemde reeks acties hebt voltooid, wordt het omgaan met Hoe kan ik een Wal-Mart Visa-betaalpas met PayPal gebruiken een beetje eenvoudiger. Als u niet zeker bent van de methoden die in dit artikel worden beschreven of als u vragen heeft over hoe kan ik het gebruiken, neem dan contact op met onze ondersteuningsmedewerkers van Paypal bellen op. Onze technische staf zal er alles aan doen om u zo snel mogelijk de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Go Back

Comment