Menu

Service

Subtitle

Hoe kan ik mijn Facebook-account ontgrendelen zonder identiteitsbewijs

Bekijk de gedetailleerde gids om een Facebook-account te ontgrendelen zonder ID-bewijs te gebruiken

Facebook is een populaire sociale mediasite waarmee gebruikers kunnen communiceren met dierbaren en mensen die ver weg wonen. Bovendien gebruiken consumenten deze tool om hun bedrijf te promoten en contact te leggen met potentiële klanten. Als gevolg hiervan is het, met zoveel geweldige services die door Facebook worden aangeboden, belangrijk voor gebruikers om de accountbeveiliging te verbeteren.

Om ervoor te zorgen dat gebruikers de toegang tot hun Facebook-accounts niet verliezen, hebben serviceproviders een verscheidenheid aan beveiligingsoplossingen geïmplementeerd waaruit gebruikers kunnen kiezen. Toch kunnen gebruikers het probleem tegenkomen dat hun Facebook-account af en toe wordt vergrendeld. Gelukkig kan voor de gebruikers die met dit probleem worden geconfronteerd, het specifieke probleem op tijd worden opgelost met behulp van de snelle stappen die in dit artikel worden vermeld.

Redenen achter het Facebook-account is vergrendeld of uitgeschakeld

Welnu, meerdere redenen kunnen leiden tot een accountvergrendelingsprobleem met Facebook, maar in de meeste gevallen doet dit probleem zich voor wanneer de gebruiker de gedefinieerde algemene voorwaarden schendt. Om gebruikers te helpen een duidelijk idee te krijgen, volgen hier enkele van de redenen die tot dit probleem met accountvergrendeling kunnen leiden.

1 Ongebruikelijke login op het Facebook-account

2 berichten, video’s die op Facebook zijn geplaatst en die de algemene voorwaarden schenden

3 Gebruiker die gebruik maakt van valse naam en account

4 Schending van een van de gemeenschapsnormen

5 Gebruik van nepfoto’s

6 Uitvoeren van ongebruikelijke activiteiten op de rekening

7 Het promoten en delen van dingen die niet zijn toegestaan volgens de algemene voorwaarden van Facebook

8 Andere

Dit zijn de verschillende factoren die kunnen leiden tot een geblokkeerd account. Als u zich echter afvraagt ​​”Hoe kan ik mijn Facebook-account ontgrendelen zonder ID-bewijs”, kunt u de snelle stappen gebruiken die in dit artikel worden beschreven om de activiteiten van uw account bij te houden.

Probleem met vergrendeld Facebook-account oplossen zonder ID-bewijs te gebruiken

Er is geen manier om weer toegang te krijgen tot uw Facebook-account als deze is gesloten. Gebruikers die beweren dat ze geen van de voorwaarden hebben overtreden, kunnen daarentegen beroep instellen zonder een identiteitsbewijs te verstrekken.

En voor de gebruikers die niet op de hoogte zijn van het proces, kunnen ze de snelle stappen bekijken om het vergrendelde Facebook-accountproces te herstellen dat in dit artikel wordt genoemd en de accountactiviteiten op tijd beheren.

1 Begin het proces door naar de officiële helppagina van Facebook te gaan en de pagina met uitgeschakelde accounts te openen.

2 Klik op de betreffende pagina op gebruik dit formulier om het account te bekijken. [1-855-925-7081]

3 Noem het e-mailadres voor aanmelding en het telefoonnummer dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het account.

4 Noem vervolgens de volledige naam die op het Facebook-account wordt vermeld.

5 Selecteer verder de bestanden of foto’s en klik op de knop Verzenden en ga verder.
6 Als het verzoek wordt ingediend, ontvangt de gebruiker een e-mail van Facebook om het accountwachtwoord opnieuw in te stellen.

7 En dan kan de gebruiker een nieuw wachtwoord voor het Facebook-account maken en zijn Facebook-account ontgrendelen.

Dit is dus de gedetailleerde procedure over Hoe kan ik mijn Facebook-account ontgrendelen zonder ID-bewijs. Maar als de gebruiker vragen heeft, kan hij gerust contact opnemen met het Facebook-helpcentrum voor hulp en zijn accountactiviteiten op tijd beheren.

De procedure leren om uw identiteit op Facebook te laten verifiëren?

Als u uw identiteit op Facebook wilt verifiëren, kunt u dit doen door het verificatieverzoekformulier op een zeer gemakkelijke manier in te vullen. Als u zich afvraagt hoe u uw identiteit op Facebook kunt verifiëren, kunt u de onderstaande procedure volgen.

1 Eerst en vooral moet u naar de officiële website van Facebook gaan om toegang te krijgen tot het verificatieverzoekformulier

2 Zodra het verificatieverzoekformulier is geopend, moet u kiezen tussen de pagina- en profielopties voor het type verificatie dat u nodig heeft voor uw Facebook-account

3 Daarna moet u een bepaalde categorie voor uw Facebook-pagina of profiel kiezen, die een reeks keuzes bevat, zoals sport, nieuws / media, mode, muziek, enzovoort.

4 Kies vervolgens een bestandsbijlage van uw identificatiebewijs na het invoeren van uw landnaam die Facebook nodig heeft als bewijs om uw pagina of profiel te valideren

5 Daarna moet u Facebook overtuigen waarom uw pagina of profiel moet worden geverifieerd door een overtuigende uitleg te geven die uw behoefte eraan rechtvaardigt

6 Vervolgens kunt u informatie over uw andere sociale media-accounts toevoegen waarvan u denkt dat Facebook hiervan op de hoogte moet zijn om rekening mee te houden

7 U kunt ook eventuele aanvullende opmerkingen toevoegen, die geheel optioneel zijn, voordat u uw identiteitsverzoekformulier indient nadat alle informatie is ingevuld

8 Nadat u uw verzoek voor een Facebook-pagina of profielverificatie heeft ingediend, wordt u via Facebook op de hoogte gebracht als u binnen een bepaalde termijn bent goedgekeurd of geweigerd

Hoe lang duurt het voordat Facebook uw identiteit verifieert?

U kunt na het verzenden van het formulier te weten komen hoe lang het duurt voordat Facebook uw ID heeft gecontroleerd door naar de onderstaande punten te kijken.

1 Er is geen vast tijdschema voor het ontvangen van een identiteitsverificatieantwoord van Facebook; het kan slechts 48 uur duren of wel 45 dagen of langer.

Als uw verzoek om uw Facebook-profielpagina te valideren werd afgewezen, verlies dan de hoop; u kunt binnen 30 dagen opnieuw een aanvraag indienen met alle aanvullende informatie waarvan u denkt dat deze uw aanvraag zou helpen. U kunt ook meer hulp van Facebook krijgen door contact op te nemen met hun klantenservicecentrum voor eventuele aanvullende hulp die u nodig heeft.

Dit zijn dus alle stappen Hoe kan ik mijn Facebook-account ontgrendelen zonder identiteitsbewijs. Als je nog steeds problemen hebt om je Facebook-account te ontgrendelen zonder identiteitsbewijs. Alstublieft Facebook bellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Go Back

Comment