Menu

Service

Subtitle

Hoe kunt u AVG Antivirus op uw apparaat uitschakelen?

Ook bekend als AVG, is de antivirusbescherming antivirussoftware die de gebruiker beschermt tegen online beveiligingsrisico's, zoals de naam al aangeeft. Maar vaak als een website waarvan we weten dat deze geen bedreiging is, wordt geblokkeerd, moeten we deze uitschakelen, of als we een ander beveiligingsprogramma zoals Windows Defender willen installeren, moeten we deze ook uitschakelen. Omdat u alleen deze stappen hoeft te volgen, is het een eenvoudige taak en kunt u deze naar wens tijdelijk of permanent uitschakelen.

1. Door erop te dubbelklikken in uw taakbalk, opent u de applicatie. Het bevindt zich op uw scherm in de rechter benedenhoek. Als het er niet is, zoek dan in het zoekvak en open het vanuit het startmenu.
2. Open het pictogram met de naam Opties in de rechterbovenhoek van het programmavenster.
3. Ga naar Geavanceerde instellingen.
4. Klik op de knop 'AVG-beveiliging tijdelijk uitschakelen' aan de linkerkant van het nieuwe venster Aanvullende instellingen.
5. Nadat u op de knop 'AVG-beveiliging tijdelijk uitschakelen' hebt geklikt, kiest u hoelang u de firewall wilt uitschakelen.
6. Door op OK te klikken, slaat u de door u aangebrachte wijzigingen op.
7. Maar u moet het van de computer verwijderen als u de antivirusbeveiliging permanent wilt uitschakelen.
8. Open vanuit het startmenu het configuratiescherm en ga naar programma's en functies.
9. Kies AVG-beveiliging in de lijst met programma's die zijn verschenen, maar eerst moet u de meegeleverde aanvullende services verwijderen.
Het verwijderprogramma wordt geopend wanneer u op de verwijderknop drukt.
10. Klik ten slotte op Verwijderen en verwijder alle softwareprogramma's.
11. Start uw machine opnieuw op nadat u alle programma's heeft verwijderd.

Lukt dit niet goed en krijg je problemen in de vorm van fouten, neem dan contact op met AVG klantenservice Nederland voor snelle oplossingen en antwoorden.

Als u meer ondersteuning voor avg antivirus wilt, bel dan AVG telefoonnummer + 31-308081216. zij kunnen uw probleem oplossen via de afstandsbediening.

Go Back

Comment