Menu

Service

Subtitle

Hoe los ik McAfee-fout 9001 op?

U kunt een plotseling scherm met een fout 9001-bericht krijgen als u McAfee-antivirussoftware gebruikt. Deze blog zal u helpen de McAfee Error 9001-patch te begrijpen.

Wat zijn de symptomen van McAfee-fout 9001?

Plots crasht een actief toepassingsvenster.
Uw computerscherm krijgt de foutmelding 9001
De machine wordt langzamer en werkt niet met invoerapparaten
De computer raakt ook vast of wordt uitgeschakeld

Wat zijn de hoofdoorzaken van de Code 9001 McAfee-fout?

Ongeldige of uitgeschakelde vermeldingen in het register
Het richt zich op virussen of malware
Beschadigde of onvolledige McAfee-antivirusinstallatie
Andere software kan bestanden verwijderen die zijn gekoppeld aan McAfee-software.

McAfee 9001 Foutmeldingen verhelpen

Nu kunnen we een tijdelijke oplossing bespreken of fout 9001 voor McAfee oplossen. We moeten die checkpoints van het eerste niveau accepteren. Vervolgens moet u alle actieve app-vensters sluiten. Verwijder vervolgens, indien aanwezig, het secundaire antivirusprogramma dat op uw computer wordt uitgevoerd. Werk uw vensters bij met de nieuwste versie die is gewijzigd. En voer een volledige scan van uw computer uit.

De minimale apparaatconfiguratie voor het uitvoeren van McAfee-antivirussoftware is erg belangrijk om te beoordelen. De minimale processorsnelheid die vereist is voor Windows 7 is 800 MHz, met een harde schijf RAM 512 MB en 200 MB. Hieronder volgen enkele maatregelen om McAfee-fout 9001 aan te pakken.

Windows Systeemherstel

Ga naar de startknop en check in de zoekbalk om het apparaat te herstellen. Om het apparaat te herstellen, moet u mogelijk een beheerderswachtwoord toevoegen en de instructies volgen. De best werkende versie van Windows moet worden gekozen. Herstel uw vensters en start uw computer opnieuw op.

Werk uw systeemapparaatstuurprogramma's bij

Het wordt aanbevolen om uw apparaatstuurprogramma's bij te werken naar de nieuwe versies die zijn gewijzigd. Verouderde stuurprogramma's van het systeem activeren de McAfee 9001-fout. Met de juiste internettoegang kunt u de apparaatstuurprogramma's upgraden door ze automatisch bij te werken. U kunt systeemstuurprogramma's ook handmatig bijwerken door de officiële website of via USB te bezoeken en ze te downloaden en uit te voeren.

Schijf opruiming

Open de prompt voor de opdracht en voer de opdracht 'opschonen' in. Het schijfbeheer wordt geopend en de schoonmaaktool begint.

Contact de McAfee klantenservice Afdeling als u fout 9001 niet kunt corrigeren. De manier van communiceren met de McAfee-klantenservice kan worden gekozen afhankelijk van de ernst van de situatie. Via 3 modi, mobiel, afstand en cybermodus, kunt u contact opnemen met het McAfee-ondersteuningsteam.

Hoe los ik problemen met McAfee-fouten op?

Telefoonmodus - Kies McAfee telefoonnummer + 31-308081219 vanaf uw telefoon en het deskundige team zal uw vragen beantwoorden. Dit gratis nummer kan vanaf elke plaats worden gebeld.

Onlinemodus - Bezoek de officiële McAfee-website en gebruik functies zoals e-mailoverdracht, chatservice, videobellen, live tutorial, invoertype, veelgestelde vragen, enz.

Externe modus - Dit is de handigste service, deze kan worden gebruikt voor het opschonen van de pc, formatteren, het oplossen van problemen met e-mail, het herstellen van softwareprogramma's en het maken van back-ups en herstel. Enzovoort.

Go Back

Comment