Menu

Service

Subtitle

Hoe maak je een cirkeldiagram in Google Spreadsheets

Cirkeldiagrammen hebben veel voordelen en worden vaak gebruikt om gegevens weer te geven. Ze helpen bij het opsporen van patronen en verbindingen tussen gegevensstukken en hebben de mogelijkheid om informatie effectief over te brengen.

In slechts een paar eenvoudige stappen maakt Google Spreadsheets het eenvoudig om een cirkeldiagram te maken. Dit is hoe je het doet:

Stap 1: Open de Google Spreadsheets-spreadsheet met de gegevens die u wilt visualiseren.

Stap 2: Kies de gegevens die in uw cirkeldiagram worden weergegeven. Voor dit voorbeeld kiezen we de kolommen A en B, die informatie bevatten over Naam en Maten.

Stap 3: Selecteer Grafiek onder het menu Invoegen.

Stap 4: Op basis van uw gegevens kiest Slides automatisch de optimale grafiek. Als het een cirkeldiagram is, kiest u een cirkeldiagram uit de lijst met diagramtypen in de diagrameditor.

Dat is alles; het diagram zou nu op de Google Spreadsheets-pagina moeten verschijnen. U kunt het formaat wijzigen of verplaatsen als dat nodig is.

U kunt het uiterlijk van uw cirkeldiagram ook aanpassen door verschillende opties in de Grafiekeditor te selecteren. Probeer verschillende benaderingen uit om te zien welke het meest effectief zijn voor uw doelgroep en uw gegevens.

Conclusie
Het is snel en eenvoudig om een cirkeldiagram te maken in Google Spreadsheets en het kan een geweldige manier zijn om uw gegevens te bekijken. U kunt gemakkelijk een verbluffende en leerzame grafiek maken die u met een paar klikken zal helpen de duidelijkheid van uw bericht te vergroten. als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met onze Google bellen.

Go Back

Comment