Menu

Service

Subtitle

Hoe maak je een PayPal-account aan zonder een credit card

PayPal is een geweldige manier om geld te verzenden en te ontvangen via internet. Vanwege de snelle, tijdige en veilige transacties wordt PayPal door veel online bedrijven gebruikt als betalingsverwerker. PayPal-accounts zijn eenvoudig in te stellen en vereisen slechts een paar basisgegevens. Om een PayPal-rekening aan te maken, heb je geen creditcard nodig; als u echter geld wilt verzenden of ontvangen, moet u een bankrekening koppelen waaraan al uw transacties worden gekoppeld.

Klik op de PayPal-webpagina op ‘Aanmelden’. Kies uw land, taal en accounttype uit drie opties. Een persoonlijk account is voor mensen die hun PayPal-account willen gebruiken om online te winkelen. Een premium account is voor mensen die PayPal willen gebruiken om dingen te kopen en verkopen. Een zakelijke rekening is voor een handelaar die opereert onder de naam van een bedrijf of groep.

Naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en andere basisgegevens zijn vereist. “Akkoord en een account aanmaken” is de volgende stap.

Selecteer op de pagina ‘mijn account’ de optie ‘profiel’. Kies ‘bankrekening toevoegen of bijwerken’ in het vervolgkeuzemenu. “Bank toevoegen” is de optie om te kiezen. Selecteer of het geld moet worden opgenomen en op uw betaal- of spaarrekening moet worden gestort. Om uw bankrekening te bevestigen, voert u uw routeringsnummer en rekeningnummer in. “Doorgaan” moet worden geselecteerd.

Controleer of de PayPal-bevestigingsgelden op uw rekening zijn gestort. PayPal verifieert uw bankrekening door twee kleine bedragen te storten (meestal minder dan 25 cent). U kunt uw rekening online controleren of een bankbediende het voor u laten doen. Nadat de twee kleine stortingen zijn gedaan, neemt PayPal ze niet terug.

U ondervindt grote problemen bij het aanmaken van een PayPal-rekening zonder creditcard. Als u nog steeds problemen ondervindt met uw PayPal-rekening zonder creditcard, volgt u de eenvoudige technische stappen van onze getrainde professionals. Al deze procedures zijn erg handig voor u om uw inlogprobleem op te lossen Paypal bellen ons volgens uw eigen gemak.

Go Back

Comment