Menu

Service

Subtitle

Hoe Norton-antivirus op een Mac-pc uitschakelen?

Het aantal cybercriminaliteit neemt aanzienlijk toe door de digitale revolutie. Dus met de juiste beveiligingssoftware is het erg belangrijk om uw apparaten te beschermen. Wanneer iemand het heeft over de beste beveiligingsprogramma's ter wereld, staat Norton Antivirus, vanwege zijn dynamische functies, in de top vijf. In veel opzichten is het handig voor uw gadgets.

Norton-antivirus is een van de beste antivirusprogramma's in het assortiment, dat buitengewoon gemakkelijk te weerleggen is onder de miljarden gebruikers wereldwijd. Het beschermt uw apparaten tegen een breed scala aan webvirussen, malware en spam. Gebruikers van Norton-antivirus hebben er toegang toe op verschillende computers, waaronder Mac OS.

Er zijn veel scenario's ontstaan wanneer klanten met gespecialiseerde problemen worden geconfronteerd bij het uitvoeren van bepaalde activiteiten op hun Mac. Klanten moeten de Norton-antivirus op hun Mac verwijderen om deze problemen op te lossen. De manier om Norton uit te schakelen is ongelooflijk eenvoudig en ongecompliceerd, want het kan zijn dat als u geen idee heeft, dit artikel op dat moment aandachtig leest en de vorderingen waarnaar wordt verwezen volgt.

Hier volgen enkele eenvoudige stappen om de Norton-antivirus hieronder uit te schakelen:

1. Ga eerst op uw Mac naar de Application Organizer en open vervolgens het tabblad Symantec Solutions.

2. U ziet nu de Symantec Uninstaller en dubbeltik erop.

3. Daarna wordt het venster voor het verwijderen van Symantec-producten geopend en zoekt u in de opties die u nodig hebt om Norton-objecten te verwijderen.

4. Druk vervolgens op het tabblad Verwijderen en geef nogmaals toe dat u het alleen wilt verwijderen.

5. Het authenticatievenster zal nu verschijnen waarin u het wachtwoord voor uw accountmanager moet invoeren en op OK moet drukken nadat u de geheime sleutel hebt ingevoerd.

6. Het overzicht van de verwijderde items wordt momenteel weergegeven in een ander venster en klik vervolgens op Sluiten.

7. Om de bewerking te voltooien, klikt u ten slotte op het symbool Opnieuw opstarten.

Gedaan!! Dus nu is het Norton Antivirus-programma volledig uitgeschakeld op uw Mac.

Als u nog steeds problemen ondervindt, gebruikt u het Norton telefoonnummer Bel + 31-202414836.

Neem voor meer informatie over Norton antivirus contact op met onze Norton klantenservice.

 

Go Back

Comment