Menu

Service

Subtitle

Hoe PayPal te beperken?

Deze wikiHow laat je zien hoe je het bedrag kunt beperken dat een serviceprovider van je PayPal-rekening mag afschrijven. U kunt een maximale limiet instellen voor hoeveel een service die variabele betalingen van uw PayPal-rekening in rekening brengt, uw rekening kan factureren als u zich erop abonneert. Alleen op de volledige desktop PayPal-website kunt u factureringsbeperkingen instellen; de mobiele app staat dit niet toe.

Stappen

1. Ga naar https://www.paypal.com in een webbrowser. Open uw favoriete webbrowser op uw computer en ga naar de hoofdwebsite van PayPal.

Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je PayPal-account als je dat nog niet hebt gedaan.

2. Klik op Activiteit. Het staat bovenaan de pagina naast het tabblad ‘Samenvatting’.

3. Kies een transactie die nu live of terugkerend is en die u wilt beperken. Voor meer informatie over een transactie, klik er gewoon op.

Om de periode te wijzigen, raakt u de twee datumvakken in de linkerbovenhoek aan of selecteert u Geavanceerde filters aan de rechterkant van het scherm om transacties op type te filteren.

4. Klik op Details. Het staat naast de naam van de service provider.

5. Klik op Details betalingsovereenkomst bekijken.

6. Klik op Factureringslimiet bewerken onder “Factuurtermijn”.

7. Voer een limietbedrag in. Voer een limietbedrag in dollars en centen in.

8. Klik op Opslaan.

Dat is alles wat we namens ons te zeggen hebben. We begrijpen dat de hele procedure moeilijk voor u kan zijn. We hopen dat u deze informatie nuttig vond. Als u niet veel tijd heeft om aan deze processen te besteden of als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met onze Paypal nederland-supportmedewerkers.

 

 

Go Back

Comment