Menu

Service

Subtitle

Hoe post je tegelijkertijd naar meerdere groepen op Facebook? (Bijgewerkt 2023)

U kunt eenvoudig een bericht plaatsen en delen in tal van Facebook-groepen die u beheert/modereert met behulp van Convosight’s publicatiemogelijkheid voor meerdere groepen.

Volg deze stappen om naar meerdere Facebook-groepen tegelijk te publiceren:

Klik op ‘Doorgaan met Facebook’ en log in met je Facebook-account.
Als u een nieuwe gebruiker bent, klikt u op de knop ‘Doorgaan met Facebook’ om u aan te melden. Je kunt de instructies in dit bericht volgen om Convosight stap voor stap toe te voegen aan je Facebook-groep.
Hoe kan ik op Convosight een Facebook-groep toevoegen

Selecteer in het linkerdeelvenster de optie ‘Een bericht maken’.
Klik – klik hier om iets te posten onder Hallo naam.
Nu is het tijd om je bericht te schrijven. Voor meer betrokkenheid kunt u de sjablonen of inhoudsideeën van Convosight gebruiken.
Selecteer alle groepen waarnaar u uw bericht wilt publiceren in de linkerlijst van uw groepen.
Aan de rechterkant ziet u de door Convosight voorgestelde populaire tijden (op basis van uw groepsactiviteit). U kunt een van deze opties selecteren of uw eigen aangepaste tijd maken.
Klik op de knop Publiceren. Je bericht wordt gepubliceerd op het tijdstip dat je opgeeft en in de Facebook-groepen die je opgeeft.
BELANGRIJKE INFORMATIE: Onze Post Scheduler, of Smart Scheduler zoals we het graag noemen, stelt je niet alleen in staat om naar veel Facebook-groepen te posten, maar het vertraagt ook als het aantal Facebook-groepen dat je selecteert de limiet van Facebook overschrijdt. Dat gezegd hebbende, het houdt je uit de Facebook-gevangenis omdat je in veel groepen tegelijk post, omdat je dat eigenlijk niet doet.

Als je niet weet wat Facebook-gevangenis is, kun je er alles over te weten komen door contact op te nemen met onze Facebook bellen Wat is de Facebook-gevangenis en hoe kom je er uit?

Go Back

Comment