Menu

Service

Subtitle

Hoe repareer je Apple iTunes Error 3194 op iPhone/iPad?

Als u Fout 3194 ziet, "Dit apparaat komt niet in aanmerking voor de gevraagde build", moet u het Apple iTunes-probleem oplossen. Mogelijk ziet u een van de volgende berichten of foutcodes op het scherm als de toepassing niet kan communiceren met de Apple Software Update-server.

• Fout 17
• Fout 1639
• Fout 3000-3020
• Fout 3194
• Fout 3100-3999
• Dit specifieke apparaat is niet compatibel met de gevraagde build

Als je een van de waarschuwingen in de lijst ziet en hulp nodig hebt bij het updaten of herstellen van je iOS-apparaat, kun je contact opnemen met een van onze getrainde technische experts. U kunt contact met ons opnemen als u hulp nodig heeft bij het installeren van de nieuwste versie van iTunes of als u hulp nodig heeft bij een update of herstel. Als je extra hulp nodig hebt, raadpleeg dan de methoden die in de blog worden beschreven.

Volg de stappen om de fout 3194 met het hosts bestand op te lossen

Stap 1: Zorg ervoor dat iTunes is uitgeschakeld op uw computer, of dit nu Windows of Mac is.

Stap 2: Open vervolgens op uw computersysteem de hostbestanden.

Voor Windows-gebruikers gaat u naar de map via c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Als je een Mac-gebruiker bent, moet je de /etc/hosts-locatie bezoeken

Stap 3: Open het hostbestand met de beheerdersrechten

Stap 4: Nu moet u 74.208.105.171 gs.apple.com naar de laatste regel van het hostbestand kopiëren en het bestand vervolgens opslaan.

Als je een Mac-gebruiker bent, gebruik dan de pijltoetsen op het toetsenbord om het item te identificeren dat "gs.apple.com" bevat, en als je dat niet kunt, betekent dit dat het probleem 3194 niet is verbonden met het hostbestand. In die situatie moet men de problemen met TCP/IP-filtering, firewall of beveiligingssoftware aanpakken, zoals beschreven in de laatste sectie van de blog.

Stap 5: Verbind nu uw iPhone met uw pc via een USB-kabel en start de iTunes-toepassing.

Stap 6: Houd de aan / uit-knop 10 seconden ingedrukt om het uit te schakelen.

Stap 7: Nu moet je de iPhone/iPad/iPod in de DFU-modus zetten door hem uit te zetten en de home- en power-knop 10 seconden ingedrukt te houden, dan de power-knop los te laten maar de home-knop ingedrukt te houden totdat iTunes het herstel niet meer weergeeft modus bericht.

Stap 8: U kunt de iPhone herstellen in de herstelmodus. Als u echter uw iPhone herstelt, worden al uw gegevens gewist. Als gevolg hiervan moet u een back-up maken van alle bestanden en informatie op uw iPhone met iTunes of iCloud.

Stap 9: Zodra uw iOS-update is voltooid, keert u terug naar het hostbestand en verwijdert u de regel "74.208.105.171 gs.apple.com" zodat iTunes normaal kan updaten. Het is een must-do, anders krijg je problemen bij het upgraden of installeren van iOS-versies in de toekomst.

Als uw systeem wordt beïnvloed door de TCP/IP-filtering, firewall-beveiligingssoftware die op uw computer is geïnstalleerd, moet u de volgende stappen volgen:

Stap 1: Configureer of verwijder de beveiligingssoftware tijdelijk.

Stap 2: Controleer nogmaals of uw internetverbinding goed werkt.

Stap 3: Schakel uw internetrouter uit omdat sommige routers voorkomen dat iTunes verbinding maakt met de updateserver. Als u een router gebruikt die niet door Apple is gemaakt, moet u ook het volgende proberen:

• Koppel het apparaat los van uw bekabelde en draadloze netwerk en sluit uw computer aan op uw modem via een Ethernet-verbinding.

• Start uw computer en modem opnieuw op. Neem voor meer informatie over het gebruik van de modem contact op met uw ISP.

U moet uw iOS-apparaat bijwerken of herstellen nadat de internetverbinding is hersteld.

Als je iTunes-fout 3194 niet kunt oplossen, neem dan contact op met onze deskundige Apple bellen helpdesk. Neem gerust contact op met professionele technici op elk moment van de dag of nacht, want ze zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om problemen op te lossen. U bent van harte welkom om de fout op te lossen, zodat u de Apple iTunes-toepassing normaal kunt gebruiken.

Go Back

Comment