Menu

Service

Subtitle

Hoe repareren HP-printer maakt geen verbinding met computer?

Als we het hebben over printers van geavanceerde kwaliteit, is de eerste naam die in ons opkomt HP-printers die over de hele wereld veel worden gebruikt. Maar HP-gebruikers klagen over een fout in de relatie tussen de printer en zijn computersystemen. Als u dezelfde vraag over HP-printer maakt geen verbinding met machine heeft, kunt u contact opnemen met onze getrainde experts om snelle oplossingen voor dit probleem te vinden en uw HP-systeem gebruiken om te genieten van afdrukken van hoge kwaliteit.

De printer is verkeerd geplaatst
De inktpatroon is leeg, dus de printer wordt niet herinnerd door de machine.
Schade aan de stroomkabel die de pc met de printer verbindt
Het printerstuurprogramma is niet correct op het apparaat geïnstalleerd.
Een Wi-Fi-netwerkprobleem in het geval van een draadloze printer

Door enkele snelle oplossingen te volgen die hieronder worden opgesomd, kunt u proberen de hierboven beschreven HP Ink 61-problemen zelf op te lossen.

1. Plaats de printer op een schoon, vlak oppervlak.
2. Controleer of de inktcartridge leeg is en probeer deze bij te vullen met inkt of de hele cartridge te verwijderen.
3. Vervang de voedingskabel als u enige vereiste schade tegenkomt.
4. Installeer het printerstuurprogramma opnieuw op de juiste manier door de instructies in de Printerhandleiding te volgen
5. Schroef het netsnoer op de juiste manier vast met het stopcontact

Deze snelle controles zouden de verbindingsfout onmiddellijk moeten oplossen en u in staat stellen weer met uw HP computer af te drukken. Als de machine de hp-printer die niet in zwart afdrukt nog steeds niet begrijpt, wordt u gevraagd om te communiceren met onze zeer ervaren professionals die elk probleem met de printer kunnen beheren en oplossen met de best mogelijke oplossingen.

Krijg het ultieme HP telefoonnummer + 31-202414836 (gratis)

Door onze gratis HP Klantenservice te bellen, kunt u contact opnemen met onze experts en uw problemen delen om betrouwbare en snelle oplossingen te gebruiken voor al uw printergerelateerde problemen.

Go Back

Comment