Menu

Service

Subtitle

Hoe Ring Doorbell te verbinden met Amazon Echo Show?

De bel deurbel zorgt voor een slimme deurbelervaring, waardoor je kunt zien wie er voor de voordeur staat zonder deze te openen en op hem te reageren. U kunt de crossfunctionaliteit gebruiken om gasten af te handelen door ze te bekijken met behulp van de belcamera en met hen te communiceren via de microfoon tijdens de show.

The Amazon Echo Display is a smart speaker that is part of the Amazon Echo line of products. It is based on Amazon’s virtual assistant Alexa, but it has some extra features such as a 7-inch touch screen monitor for visual information and response purposes.

In deze gids leggen we een stapsgewijze handleiding uit die wordt gebruikt om de ringdeurbel te verbinden met de Amazon-echoshow.

Verbind Ring Doorbell met Amazon Echo Show:

Het verbinden van een Ring-deurbel met een Amazon Echo Display is eenvoudig en vereist alleen de toevoeging van de Ring Alexa-mogelijkheid via de Amazon Alexa-smartphone-app:

Stap 1: Eerst moet u de Alexa-app downloaden en vervolgens inloggen met uw Amazon-account. Deze Alexa-app is beschikbaar op Google Play, terwijl iOS-gebruikers deze kunnen downloaden in de Apple App Store.

Stap 2: Als u klaar bent met het configureren, opent u het menu door op drie regels in de linkerbovenhoek van de app te drukken en vervolgens Vaardigheden en games te selecteren.

Stap 3: Klik in het volgende scherm op de zoekknop in de rechterbovenhoek, typ Ring en klik vervolgens op de zoekknop.

Stap 4: Wanneer u op de zoekknop drukt, zou Ring moeten verschijnen als het eerste resultaat in de categorie smart home. Als je niet zeker weet hoe de ring eruit ziet, heeft hij een blauw kleurenschema en een witte tekstballon met een bel erin. Het is voldoende dat u erop tikt.

Stap 5: Houd de blauwe knop Toestaan om te gebruiken ingedrukt.

Stap 6: Je wordt nu naar de app-browser geleid waar je kunt inloggen op je Ring-account. Om u aan te melden, moet u eerst uw inloggegevens invoeren en vervolgens op de aanmeldknop drukken.

Stap 7: Als je je Ring-apparaat wilt ontdekken nadat je het aan je Ring-account hebt gekoppeld, wordt je om die informatie gevraagd. Om de bewerking te starten, tikt u op de knop Apparaten ontdekken.

Stap 8: Uw Ring-deurbel verschijnt in de lijst en wordt automatisch gekoppeld.

Stap 9: Als je Ring-deurbel geen verbinding maakt, zorg er dan voor dat hij is ingeschakeld en vraag Alexa om hem te vinden door iets te zeggen als Alexa, ontdek mijn computer.

Wat u ook kunt doen met uw Ring Doorbell en Alexa op de Echo Show:

Nu je Ring-deurbel is verbonden met je Amazon-echoshow, kun je onmiddellijk beginnen met het bewaken van je huis. Er zijn een paar dingen die u hoeft te doen als u eenmaal klaar bent met instellen

Hoe de deur te beantwoorden:

Wanneer iemand van buitenaf aanbelt of beweging detecteert, krijg je een visuele en auditieve waarschuwing op je Amazon Echo Display-eenheid. Als u kiest, kunt u een specifieke eenheid definiëren. Alexa kan je waarschuwen als er iemand voor de voordeur staat en je kunt met dit label een label voor die specifieke Ring-deurbel instellen.

Dit zal u vertellen bij welke deur uw bezoeker zich bevindt. Een van de belangrijkste kenmerken is dat u de labels voor elke Ring-deurbel kunt personaliseren, zodat u gemakkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende delen van uw huis. Als u bijvoorbeeld de achterdeur wilt aanpassen, kunt u deze markeren als achterdeur, en als er iemand bij de achterdeur staat, kunt u heel gemakkelijk met hen communiceren.

Om de deur te beantwoorden, zegt u simpelweg Alexa beantwoord de voordeur of Alexa praat tegen de voordeur om toegang te krijgen tot de videofeed en een tweeweg spraakcommunicatiekanaal met de gasten te creëren. Het is vermeldenswaard dat als je meerdere Amazon Echo-systemen hebt, er maar één tegelijk met je Ring-deurbel kan praten.

Hoe u live videofeed op een bepaald moment kunt controleren:

Someone who is standing in front of the entrance, not answering it, and you also want to know who it is. So, in this situation, you can use Alexa to show the front door or Alexa to show the front door camera to get live video without having to enable your microphone.

You can tell Alexa to “Stop,” “Close my front door,” or “Hide the front door camera” if you see this. Dit is de gedetailleerde blog over het verbinden van Ring Doorbell met Amazon Echo Show.

Dit zijn dus enkele stappen Hoe Ring Doorbell te verbinden met Amazon Echo Show. Als je nog steeds problemen hebt met Connect Ring Doorbell to Amazon Echo Show. Bel alsjeblieft Amazon bellen. Ze zullen al uw problemen oplossen

Go Back

Comment