Menu

Service

Subtitle

Hoe Skype-services in MSN-e-mail te activeren?

Omdat Skype en MSN E-mail beide deel uitmaken van de Microsoft-familie, kunnen ze worden gekoppeld voor een boeiendere ervaring. Door Skype te verbinden met uw MSN-e-mailaccount, zoals Outlook, kunt u zowel Skype als Outlook optimaal benutten. Met uw Outlook.com-contacten kunt u snel chatten en Skype-audio- en videogesprekken voeren.

Om Skype-services in uw Outlook-e-mailaccount te activeren, volgt u gewoon de eenvoudige procedures die hieronder worden beschreven.

Stappen om Skype-services in MSN-email account te activeren

1. Log gewoon in op uw Outlook-account en klik op het Skype-symbool in de rechterbovenhoek van uw Outlook-pagina om toegang te krijgen tot uw Skype-account. Hiermee kunt u nu Skype-gesprekken voeren met uw vrienden.

2. Als u al een Skype-account hebt, moet u uw Skype-account koppelen aan uw Outlook-e-mailaccount. Ga hiervoor naar de rechterbenedenhoek van het Outlook-venster en klik op de optie Aanmelden om u aan te melden bij uw Skype- of Microsoft-account.

3. Zodra je succesvol bent ingelogd op je account, ontvang je een bevestigingsbericht. U moet eerst een Skype-webplug-in installeren voordat u Skype kunt gebruiken vanuit uw Outlook-e-mailaccount. Wanneer u een spraak- of videogesprek voert, wordt de plug-in onmiddellijk geïnstalleerd.

4. De Skype-webplug-in is compatibel met Chrome, Firefox en Internet Explorer 9 (of hoger) op Windows, evenals Safari, Chrome en Firefox op Mac OS.

5. Zelfs als u meerdere webbrowsers op uw computer heeft, hoeft u de Skype Web Plugin maar op één ervan te installeren.

6. Als uw browser geen invoegtoepassingen of plug-ins ondersteunt, kunt u alleen expresberichten verzenden naar uw contacten in uw Outlook-account. In dit geval kunt u geen Skype-video's of telefoongesprekken voeren.

7. Chromebooks en Linux ondersteunen de Skype-webplug-in niet.

Dus zo kunt u Skype instellen en er het maximale uit halen met uw MSN-e-mailaccount. Neem contact op met ons Skype bellen serviceteam voor meer informatie, antwoorden en tips en trucs. We garanderen dat we u als externe Skype-klantenondersteuningsprovider de beste oplossingen bieden voor al uw Skype-gerelateerde vragen.

Go Back

Comment