Menu

Service

Subtitle

Hoe stel je je Amazon Echo 2e generatie in?

Deze verbinding is essentieel om te lezen als u wilt leren hoe u uw Amazon Echo 2e generatie instelt. Door deze handleiding te lezen, leert u alles wat u moet weten over het instellen van de tweede generatie Amazon Echo.

Als je een eerste generatie Amazon Echo hebt, kun je dit artikel ook lezen. Houd Amazon Echo ten minste 20 cm verwijderd van de muren van uw huis tijdens het opstellen. Als je het op de grond wilt hebben, zorg er dan voor dat het zich op hetzelfde niveau bevindt als je router of wifi.

Download de Alexa-applicatie:

Om te beginnen met het configureren van uw Amazon Echo 2e generatie, gaat u naar de Amazon App Store en downloadt u de Alexa-applicatie. Het is gratis te downloaden en te gebruiken. Het wordt niet aanbevolen om het ergens anders dan de officiële website van Amazon te downloaden.

U kunt het installatieproces snel voltooien nadat u het Alexa-programma heeft gedownload. U moet een tablet of mobiel bij u hebben om dit programma te downloaden.

De app store die u moet bezoeken, wordt bepaald door de computer die u gebruikt. Zoek en download de Alexa-applicatie. U kunt ook uw webbrowser gebruiken om naar de officiële website van Amazon Alexa te gaan.

Amazon Echo openen:

Verbind je Amazon Echo met de stroomadapter. De stroomadapter zit in de doos. Als je het daar niet kunt vinden, moet je een rapport indienen bij Amazon over de ontbrekende adapter. Toch is het een ongebruikelijke gebeurtenis.

De Amazon Echo-lichtring wordt blauw zodra u de voedingsadapter op het stopcontact aansluit. Na verloop van tijd wordt het oranje van kleur. Als de lichtring niet meteen oranje kleurt, geeft dit aan dat er een probleem is met Amazon Echo. Als het licht oranje wordt, zal Alexa je begroeten.

Stel uw Amazon Echo 2e generatie in door deze te verbinden met uw draadloze netwerk:

Dit is de belangrijkste stap bij het instellen van uw Amazon Echo 2e generatie. Zonder internetverbinding is de Amazon Echo 2e generatie nutteloos. Als gevolg hiervan is het nodig om Amazon Echo met internet te verbinden.

Dit zijn de stappen die u moet uitvoeren om het apparaat op het draadloze netwerk aan te sluiten.

Stap 1: Schakel uw Alexa-applicatie in en open vervolgens het menu. Tik daarna op Alexa-apparaten.

Stap 2: Kies nu uw apparaat.

Stap 3: U ziet het woord veranderen dat naast het Wi-Fi-netwerk is geschreven. Tik op wijzigen. Nu je voor het eerst een apparaat toevoegt, selecteer je Alexa-apparaat toevoegen.

Stap 4: Op het apparaat zit een actieknop. Houd de knop ingedrukt om de kleur van de ringverlichting in oranje te veranderen. De app begint dan te zoeken naar de computer en maakt er verbinding mee. Als dat niet werkt, kijk dan of je het handmatig kunt instellen.

Stap 5: Kies het draadloze netwerk en voer indien nodig het wachtwoord in. Zodra de link is gemaakt, verschijnt er een bevestigingsbericht op uw app-scherm. Als je nog steeds problemen hebt met het verbinden met je wifi, probeer dan je modem, router en Amazon Alexa opnieuw op te starten. Dit zal ongetwijfeld de Wi-Fi-netwerkproblemen oplossen.

Geef opdrachten aan Alexa:

Nadat je je Amazon Echo aan internet hebt gekoppeld, is de volgende stap om met Alexa te praten. Om Alexa te laten reageren, roep je haar gewoon en geef je haar een bevel. Alexa kan bijvoorbeeld het nummer afspelen dat je voor me zong, de muziek uitschakelen, de lobbyverlichting aanzetten, enzovoort.

Uw leven zou eenvoudiger worden gemaakt als u een groter aantal apparaten aan Amazon toevoegt. Als u de wake-term wilt wijzigen, kunt u dit op elk gewenst moment doen. Om het wake-word te wijzigen, opent u eerst de Alexa-app, navigeert u vervolgens naar Alexa-apparaten en genereert u vervolgens een nieuw wake-word. U kunt het activeringswoord ook wijzigen door ‘verander het activeringswoord’ te zeggen.

Dus dat is hoe je je Amazon Echo 2e generatie instelt. Ons leven is volledig getransformeerd door het gebruik van slimme apparaten. De opname van slimme apparaten in iemands leven, zoals Alexa Echo, zal de zaken een stuk eenvoudiger maken.

Dit zijn dus alle stappen om uw Amazon Echo 2e generatie in te stellen. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het instellen van uw Amazon Echo 2e generatie. Neem contact op Amazon bellen.

Go Back

Comment