Menu

Service

Subtitle

Hoe te betalen als gast op PayPal op iPhone of iPad

In deze klantenondersteuning leest u hoe u met een iPhone of iPad een online aankoop met PayPal kunt betalen zonder in te loggen of een account aan te maken. U kunt eenvoudig uw betalingsgegevens invoeren en PayPal gebruiken om aankopen te doen met uw bankpas of creditcard zonder dat u zich hoeft aan te melden als de verkoper gastkassa's beschikbaar heeft gemaakt op hun zakelijke rekening.

1. Winkel helemaal via de website van de verkoper. Open de afrekenpagina op de website van de verkoper nadat je alle dingen die je wilt kopen aan je winkelmandje hebt toegevoegd.

* Niet alle PayPal-verkopers accepteren betalingen van gasten. Om PayPal-betalingen van gasten te accepteren, moet de verkoper PayPal-betalingen voor gasten inschakelen op zijn zakelijke rekening.

2. Selecteer PayPal op de afrekenpagina. Als de verkoper van wie u koopt PayPal accepteert, staat er een PayPal-pictogram, link of keuze op de afrekenpagina. De PayPal-inlogpagina wordt dan weergegeven.

3. Tik op Betalen met een bankpas of creditcard, of ga verder met afrekenen als gast. Deze grijze knop bevindt zich onder het inlogformulier. U kunt uw kaartgegevens invoeren via PayPal zonder in te loggen en het inlogproces over te slaan.

* Deze knop kan op verschillende websites worden aangeduid als Betalen als gast of Doorgaan als gast.

* Deze keuze is altijd beschikbaar bij het afrekenen als een grijze knop onder het inlogformulier als de handelaar gastbetalingen via PayPal heeft geautoriseerd.

* Op sommige websites moet u mogelijk Nu betalen aanraken nadat u Nee, ik wil nu geen account heeft geselecteerd, dat zich onder het inlogformulier bevindt.

4. Voer de gegevens van uw creditcard of betaalpas in. U moet de standaardinformatie invoeren, waaronder uw naam, factuuradres, kaartnummer, beveiligingscode en vervaldatum.

5. Selecteer onderaan Betaal nu. De onderkant van de pagina bevat een blauwe knop. Het betaalt via PayPal zonder dat u een account nodig heeft door het vermelde bedrag van uw bankpas of creditcard af te schrijven.

* Mogelijk hebt u op sommige websites de optie om hier te controleren en door te gaan. Hiermee kunt u de details van uw betaling controleren voordat u uw transactie voltooit.

Ik hoop dat je via onze gegeven stappen hebt geleerd hoe je als gast kunt betalen op Payal op iPhone of iPad. Mocht er hierna nog een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met Paypal bellen.

Go Back

Comment