Menu

Service

Subtitle

Hoe te groeperen in de Gmail-contactenlijst

Lees hoe u een nieuwe partij toevoegt aan uw Gmail-e-maillijst.

In de wereld van moderne media is Gmail een begrip. Via gmail kan men waardevolle informatie van het ene eind naar het andere overbrengen. Met Gmail kun je een vriendengroep opbouwen, zodat je hetzelfde bericht aan meerdere mensen tegelijk kunt bezorgen.

Als u herhaaldelijk e-mails naar hetzelfde aantal mensen blijft sturen, kunt u groepscommunicatie gebruiken om al uw e-mails in één keer te verzenden. U moet contact opnemen met een partij in plaats van al hun e-mailadressen te typen. Veel van de e-mailadressen kunnen eenvoudig worden gecombineerd en per e-mail worden verzonden. Als je eenmaal je team hebt gevormd, kun je een e-mail naar verschillende mensen sturen door de groepsnaam in de onderwerpregel te typen.

PROCES OM EEN NIEUWE GROEP TOE TE VOEGEN IN GMAIL

Gmail stelt voor om een groep te maken en deze vervolgens te kiezen om het aan-veld automatisch in te vullen met alle e-mailadressen van de groep. Als u een nieuwe partij wilt opbouwen, dient u eerst de volgende stappen te doorlopen:

Om te beginnen moet u eerst Google Contacten openen.
Vink de vakjes aan naast elk contact dat u in het gezelschap wilt gebruiken.
Gebruik de meest gecontacteerde sectie om alle personen te vinden die u gewoonlijk schrijft.
Nu, terwijl de contacten nog steeds worden gekozen, drukt u op de communityknop bovenaan de pagina.
Om deze contacten in hun eigen map te plaatsen, selecteert u een bestaande groep of maakt u een nieuwe groep uit de vervolgkeuzelijst.
Vul de naam in van de community die u wilt opbouwen in de nieuwe groepsprompt.
Klik op de knop “ok” om de e-mailgroep op te slaan.
Uw community verschijnt aan de linkerkant van het scherm onder de “my touch” -regio totdat deze is ingesteld.
U maakt een lege categorie aan als u later contacten wilt toevoegen. Om een lege groep te maken, gaat u naar de linkerkant van Google Contacten en kiest u ‘nieuwe groep’, en belt u uw groep zoals gewenst.

Om nieuwe contacten aan een bestaande lijst toe te voegen, opent u de groep in het menu aan de linkerkant en klikt u vervolgens op de knop Toevoegen aan. U kunt meer knoppen gebruiken om contacten in bulk te importeren vanuit back-upbestanden. Als je problemen hebt met het maken van groepen of het toevoegen van contacten, kun je direct hulp krijgen van Gmail bellen Nederland.

Go Back

Comment