Menu

Service

Subtitle

Hoe te onderstrepen in Google Documenten

Een prachtige techniek om de aandacht te vestigen op belangrijke ideeën of passages in uw schrijven is om de tekst te onderstrepen. Maar wist u dat Google Documenten ook onderstrepen ondersteunt? Het proces is vrij eenvoudig. De stappen die u moet nemen zijn als volgt:

Stap 1: Open het Google Docs-document waaraan u wilt werken.

Stap 2: Start de tekst met uw muis waar u deze wilt hebben en kies vervolgens de tekst die u wilt onderstrepen.

Stap 3: Klik nu op de onderstrepingsknop van de werkbalk.

Het enige wat er is, is dat! De onderstreepte tekst in uw document zou nu zichtbaar moeten zijn. Deze methode kan worden gebruikt om de aandacht te vestigen op sleutelzinnen of om bepaalde delen van uw tekst meer op te laten vallen. Test het uit!

Door op de + U-toetsen (op een Mac) of de Ctrl + U-toetsen te drukken, kunt u ook de geselecteerde tekst markeren (op Windows).

Onderstreping verwijderen in Google Documenten

Kies gewoon de tekst en druk nogmaals op de onderstrepingsknop om de onderstreping te verwijderen. U kunt ook, afhankelijk van uw apparaat, op Ctrl + U of + U drukken. Uw tekst wordt niet onderstreept.

Conclusie

U kunt zien hoe eenvoudig het is om tekst te onderstrepen in Google Documenten. U kunt snel een aanvraag indienen om uw document te onderstrepen door de voorgaande stappen te volgen. We hopen dat deze informatie nuttig is geweest, of het nu gaat om onderstrepingen om de nadruk te leggen of om een titel aan te geven. Dankbaarheid voor het lezen!

Als uw probleem nog steeds niet is opgelost, stel dan uw vraag in onze Google bellen. We zullen ervoor zorgen dat we u op welke manier dan ook helpen.

Go Back

Comment