Menu

Service

Subtitle

Hoe Terrarium TV op FireStick te installeren?

Bent u een nieuwe consument die niet zeker weet wat Terrarium TV inhoudt? Het is een van de sterkste Amazon Fire Stick-games en werkt op dezelfde manier als Netflix, maar zonder dat je een betaald abonnement nodig hebt. U kunt gratis een oneindig aantal films, tv-programma’s en andere video’s bekijken.

Als u een huidige en frequente gebruiker van Terrarium TV bent, moet u volgens rapporten hebben gehoord van de aankondiging van de ontwikkelaars van Terrarium TV. Iedereen schrok toen ze aankondigden dat ze de app gingen sluiten en dat deze niet langer toegankelijk zou zijn voor gebruikers.

Wanneer u de app opent, wordt u echter gevraagd om deze bij te werken. Updates voor de Terrarium TV-app hebben daarentegen geen invloed gehad.

Yes Player wordt aanbevolen voor gebruikers van de standaard Terrarium TV-app omdat deze minder advertenties bevat en een efficiëntere streamingervaring biedt. Sommige gebruikers hebben onlangs verklaard dat Yes Player niet aan het downloaden is. U kunt MX Player echter gebruiken als de standaardvideospeler in de standaard app-editie.

In deze bloggids kunt u leren en begrijpen hoe u Terrarium TV op FireStick installeert. Zorg ervoor dat MX Player is ingeschakeld voordat u de Terrarium TV-app opent.

Schakel de optie ‘Apps van onbekende bronnen toestaan’ op uw FireStick in voordat u begint. Dit kan worden bereikt door naar Instellingen> Systeem> Opties voor ontwikkelaars te gaan en de stappen te volgen.

OPMERKING: Als u al een eerdere versie van Terrarium TV op uw FireStick hebt geïnstalleerd, moet u deze verwijderen voordat u doorgaat met de stappen om de gepatchte / aangepaste Terrarium TV-software te installeren.

Installeer Terrarium TV op uw FireStick met behulp van de Downloader-app.

Stap 1: Ga om te beginnen naar de Amazon Store en download de Downloader-app als je dat nog niet hebt gedaan. Zoek de Downloader-app met behulp van de zoekoptie op het FireStick-startscherm.

Stap 2: Ga naar Uw apps en kanalen en open de Downloader-app. U wordt naar het startscherm van de Downloader geleid, waar u de rechterruimte voor het URL-gebied moet kiezen en klikken.

Stap 3: Typ de volgende URL in het schermtoetsenbord dat verschijnt.

Stap 4: Druk aan de telefoon op de GO-knop.

Stap 5: Als u wordt omgeleid naar een webpagina in het Browser-gedeelte van de Downloader-app, klikt u op de knop Downloaden.

Stap 6: Wacht tot Downloader het Terrarium TV Modded APK-bestand downloadt op uw Fire TV / FireStick-apparaat.

Stap 7: Nadat het bestand is gedownload, begint de Downloader-app het vervolgens te installeren. Klik daarna op Installeren om door te gaan met het proces.

Stap 8: Laat de installatie voltooien.

Stap 9: U krijgt de melding App geïnstalleerd die aangeeft dat de Terrarium TV-gemodificeerde versie op het FireStick-apparaat is geïnstalleerd.

Opmerking: klik op de knop GEREED in plaats van op OPEN. Dit komt omdat u eerst MX Player moet installeren om Terrarium TV te laten werken. De gemodificeerde versie werkt echter mogelijk niet met een andere mediaspeler.

Stap 10: Terwijl u terug bent in het Downloader-venster, klikt u op Verwijderen.

Stap 11: Klik nogmaals op Verwijderen om Terrarium TV APK op uw FireStick te verwijderen. Installeer vervolgens de MX Player op FireStick.

Stap 12: Klik in de Downloader op het tabblad Home aan de linkerkant.

Stap 13: Voer deze URL http://bit.ly/mxfire in het veld in en klik op GO.

Stap 14: Wacht tot de APK is gedownload. Na het downloaden zal de installatie starten of rechtsonder op Installeren klikken.

Stap 15: Terwijl MX Player is geïnstalleerd, wordt de melding App geïnstalleerd weergegeven. Klik vervolgens op GEREED om te voltooien.

Ten slotte wordt de gepatchte versie van Terrarium TV op de FireStick geladen. Terrarium TV is te vinden in Uw apps en kanalen en wordt vanaf daar uitgevoerd. Kies MX Player wanneer u wordt gevraagd om een standaardspeler te kiezen.

Alternatief: gebruik Apps2Fire om Terrarium TV op uw FireStick te installeren.

Deze methode voor het installeren van Terrarium TV op een FireStick bespaart u tijd en moeite. Men moet echter Apps2Fire op hun Android-apparaat hebben geïnstalleerd.

1 Ga op uw FireStick naar Instellingen> Systeem / apparaat> Opties voor ontwikkelaars en sta “ADB-foutopsporing” en “Apps van onbekende bronnen” toe.

2 Controleer FireStick IP-adres in Instellingen> Systeem / apparaat> Info> Netwerk.

3 Download en installeer de Terrarium TV APK op uw Android-smartphone als deze nog niet is geïnstalleerd via de link: https://www.firesticktricks.com/ttv

4 Installeer bovendien Apps2Fire vanuit de Play Store als dit nog niet het geval is.

5 Start de Apps2Fire op uw telefoon.

6 Voeg in het gedeelte INSTELLING het FireStick IP-adres toe dat u in stap 2 hebt genoteerd.

7 Zoek de Terrarium TV-app in het menu “Lokale apps” van de Apps2Fire-app.

Ten slotte installeert u Terrarium TV op FireStick met succes met Apps2Fire.

Dit zijn dus alle stappen om Terrarium TV op FireStick te installeren. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het installeren van Terrarium TV op uw FireStick, neem dan contact op met Amazon bellen.

Go Back

Comment