Menu

Service

Subtitle

Hoe u cryptocurrency kunt kopen en uitgeven op PayPal

PayPal heeft de hoeveelheid ondersteuning die het biedt voor bitcoin op zijn platform verhoogd, evenals een nieuwe optie voor online shoppers. Gebruikers in de Verenigde Staten kunnen nu niet alleen verschillende cryptocurrencies kopen, maar ook uitgeven, zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC). In dit artikel wordt uitgelegd hoe u ze kunt kopen en uitgeven op PayPal.


PayPal-lanceert-nieuwe-service-inschakelen-gebruikers-om-kopen-vasthouden-en-verkopen-cryptocurrency
Cryptocurrency kopen op PayPal
Voordat je cryptocurrency uit je PayPal-portemonnee kunt uitgeven, moet je er eerst wat aan toevoegen. Voorlopig is deze optie alleen beschikbaar voor PayPal-gebruikers in de Verenigde Staten, en hun cryptocurrency-opties zijn beperkt tot BTC, ETH, LTC en BTC Cash.

Log in op PayPal en ga naar het gedeelte ‘Crypto’ van het dashboard.
Bekijk op het volgende scherm de verschillende valuta’s en klik op de koopknop voor degene die u wilt kopen.
Verifieer uw identiteit en volg de stappen op het scherm om de valuta op uw account te laten bijschrijven.
Voorlopig kun je PayPal alleen gebruiken om cryptocurrency die je hebt gekocht op het digitale betalingsplatform op te slaan. U kunt uw bitcoin niet van PayPal naar een andere portemonnee overzetten of geld van een andere cryptocurrency-portemonnee toevoegen.

Cryptogeld uitgeven met PayPal
Wanneer u bitcoin in uw PayPal-portemonnee hebt, zou het uitgeven net zo eenvoudig moeten zijn als het gebruik van elke andere online betalingsoptie wanneer u digitale aankopen doet.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten, maar u kunt nog steeds winkelen op elke website die PayPal als betaalmethode gebruikt. Uw bitcoin wordt onmiddellijk omgezet in de valuta die de website gebruikt tegen een tarief dat wordt bepaald door PayPal.

Wanneer je online winkelt, blijft de betaalmethode hetzelfde. U hoeft alleen PayPal als uw betalingsmethode te kiezen zoals u normaal zou doen. Wanneer u naar PayPal wordt geleid om te beslissen hoe u de betaling wilt doen, ziet u naast de gegevens van uw bank de optie om met een cryptocurrency te betalen en kaart.

Het lezen van alle inhoud die hier wordt gepresenteerd, zal zeer nuttig zijn voor personen die cryptocurrency willen kopen en uitgeven op PayPal. Als u bijvoorbeeld denkt dat uw probleem klein is, kunt u ook de hulplijn van Paypal nederland bellen en uw problemen binnen enkele minuten opgelost.

Go Back

Comment