Menu

Service

Subtitle

Hoe u de Apple Card aanvraagt zonder uw recht op vervolging op te geven?

Hoe Een Apple Card aanvragen

Het aanvragen van een Apple Card is eenvoudig als je een iPhone 6 of hoger hebt, 18 jaar of ouder bent en inwoner bent van de Verenigde Staten.

1. Ga naar de Apple Card-interface in de Wallet-app.
2. U wordt gevraagd uw naam, geboortedatum, telefoonnummer, adres, de laatste vier cijfers van het burgerservicenummer en burgerschap op te geven. Het merendeel van de gegevens wordt afgeleid van uw Apple ID-inloggegevens.
3. Vervolgens wordt u gevraagd om een foto van uw rijbewijs of rijksbewijs en uw jaarinkomen.

Uw aanvraag is, net als die voor andere creditcards, onderhevig aan goedkeuring. Uw kredietlimiet wordt bepaald door uw jaarinkomen en andere variabelen. Voordat uw aanvraag wordt goedgekeurd, voert Goldman Sachs een kredietcontrole uit.

Hoe de Apple Card te gebruiken

Uw Apple Card kan worden gebruikt om aankopen in de winkel te doen en om op andere Apple-apparaten te winkelen. Twee-factor-authenticatie is om veiligheidsredenen standaard ingeschakeld. Wanneer u uw Apple Card gebruikt om voor producten te betalen, moet u ook op uw smartphone zijn ingelogd bij iCloud.

De fysieke Apple Card is vereist om te betalen voor niet-Apple-producten. Nadat u zich heeft geregistreerd voor een account, ontvangt u deze kaart per post. De kaart wordt geaccepteerd in elke MasterCard-accepterende locatie.

Voordelen van Apple Card

De Apple Card belooft het gemakkelijk te maken om uw uitgavenpatroon te begrijpen. Hieronder volgen enkele voordelen van het gebruik van een Apple Card.

1. Jaarlijkse, late, buitenlandse of over-de-limiet vergoedingen worden niet in rekening gebracht.
2. Er zijn verschillende betalingsopties beschikbaar, elk met berekende rentekosten.
3. Wekelijkse uitgavenrapporten met transacties, inclusief namen en locaties van retailers, zijn beschikbaar.
4. De fysieke kaart is gratis en er zijn geen kosten verbonden aan het vervangen ervan

Bovendien wordt de Apple Card geleverd met een Daily Cash-beloningsprogramma dat kaarthouders 3% Daily Cash op Apple-aankopen geeft. Dit omvat aankopen die zijn gedaan via Apple, de App Store of iTunes.

Klanten ontvangen ook 2% Daily Cash wanneer ze Apple Card gebruiken in een Apple Pay-compatibele winkel.

Klanten ontvangen een dagelijkse cashbonus van 1% voor winkels die Apple Pay niet accepteren. Het beloningsprogramma wordt momenteel uitgebreid met meer handelaren. Klanten kunnen nu ook 3% dagelijkse contanten krijgen bij Uber en Uber Eats.

Hoe u zich kunt afmelden voor de Apple Card-arbitrageclausule

Hoewel deze voordelen en functies aantrekkelijk lijken, moet u op de hoogte zijn van de arbitrageovereenkomst waarmee u akkoord gaat wanneer u een Apple Card aanvraagt bij Goldman Sachs.

In de meeste gevallen weerhoudt een arbitrageovereenkomst u ervan om een class action-rechtszaak tegen het bedrijf aan te spannen. Het neemt ook uw vermogen weg om het bedrijf namens u aan te klagen. In plaats daarvan zal het bedrijf een arbiter kiezen om toezicht te houden op de zaak en een onomkeerbare beslissing te nemen.

Wanneer u zich aanmeldt voor een Apple Card, kunt u ervoor kiezen om u af te melden voor de arbitrageovereenkomst, maar u moet dit binnen 90 dagen na het openen van een account doen.

U moet Apple een schriftelijke verklaring geven waarin staat dat u "uw recht uitoefent om de arbitragebepaling af te wijzen" om u af te melden voor de arbitrageclausule. De verklaring, samen met uw naam en de e-mail- en postadressen die aan uw account zijn gekoppeld, moeten worden gemaild naar Lockbox 6112, P.O. Doos 7247, Philadelphia, PA 19170-6112.

Ook kunt u via Berichten aangeven dat u zich afmeldt voor de bepaling.

1. Open de Wallet-app op je iPhone.
2. Selecteer uw Apple Card.
3. Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van uw scherm.
4. Tik op Bericht.
5. Stuur een bericht waarin staat dat u zich afmeldt voor het arbitragebeding.
6. Wacht tot een vertegenwoordiger van Goldman Sachs uw verzoek verwerkt.

Als je je afmeldt via Berichten, ontvang je vanaf vandaag geen officiële bevestiging en aanvaarding van je aangifte. In plaats daarvan zal de klantenserviceprofessional aan de andere kant je als een soort bevestiging aansporen om een screenshot van je chat te maken.

Neem contact op met Apple bellen voor meer informatie over het aanvragen van een Apple Card zonder afstand te doen van uw recht om te klagen.

Go Back

Comment