Menu

Service

Subtitle

Hoe u de Asus Wireless Router instelt met een Android-smartphone

Uw leven wordt eenvoudig, snel en mobiel met uw Android-smartphone, of het nu een HTC, Samsung, Nexus of een andere is, en precies zoals uw stijl, toegang met één aanraking tot muziek, internet, e-mails, Facebook, Instagram, Twitter , Bluetooth, downloads en meer. Als je een Android-telefoon hebt, gaat er niets mis. Als je je Android-mobiel hebt verbonden met een Wi-Fi-netwerk, kun je er zelfs meer mobiliteit aan toevoegen, onder andere voor snelheid, torrent en webdownloads. Wat je maar wilt, je kunt het doen. Het kan ons niet schelen! Maar we kunnen je wel vertellen hoe je hem instelt met de beste Asus draadloze router ter wereld, de snelste voor Wi-Fi-mobiliteit, gegevensoverdracht, gaming, video, en je kunt deze lijst gewoon gaande houden.

Wat je nodig hebt: -

Asus draadloze router
Android-smartphone
DSL-modem
Internetverbinding

Stap 1: alles aansluiten

Dat is alles wat nodig is om te beginnen! En geloof me, met je gestroomlijnde Asus-router met drie antennes is dit het gemakkelijkste wat je kunt doen. Gebruik de meegeleverde Ethernet-kabel en sluit deze aan op uw DSL-modem (zie onderstaande afbeelding). De kabel moet ook worden aangesloten op de "WAN" -poort op de router en de modem. Sluit nu de stroomkabel aan (zorg ervoor dat de modem nog steeds is aangesloten maar uitgeschakeld) naar de router. Ze zijn nu allemaal aangesloten, u kunt doorgaan en de modem en de router inschakelen.

Stap 2: aan de slag

Om ervoor te zorgen dat de verbinding er is, moeten de twee apparaten elkaar kennen en kunt u de status van de lampjes erop controleren. Pak nu gewoon uw Android-smartphone vast en zoek naar de beschikbaarheid van Wi-Fi-netwerken daar. U kunt naar de juiste instellingen navigeren, afhankelijk van het model handset dat u gebruikt, via het Berichtencentrum of via de opties. Zodra u het meldingscentrum naar beneden trekt, controleert u op Asus-netwerk-SSID en tikt u erop.

Stap 3: Maak verbinding met netwerk

Tik op 'Verbinden' zodra je een netwerk hebt geselecteerd en wacht even. Start uw mobiele browser wanneer u verbonden bent en blader door de 'asusnetwork.net'-URL om de interface van de router te openen en uw instellingen aan te passen. Tik op 'Volgende' op het scherm om verder te gaan en voer, wanneer daarom wordt gevraagd, de aanmeldings-ID en het wachtwoord voor uw router in om erop in te loggen. Het is noodzakelijk om de login-ID en het wachtwoord onderaan de router of in de documentatie af te drukken. Tik op 'Volgende' om door te gaan.

Stap 4: Maak verbinding met uw SSID

Tik nu op "SSID" op dit scherm, ofwel onder de "2,5 GHz" of "5 GHz" -band en voer vervolgens uw Wi-Fi-beveiligingssleutel in. Als je klaar bent, tik je op 'Volgende' en je ziet de details van je wifi-netwerk en meer als je de precieze sleutel hebt ingevoerd. Voila! Voila! U kunt nu met meer mobiele apparaten verbinding maken met uw Wi-Fi-netwerk en beginnen met surfen op internet, Facebook, Reddit, Twitter, video's, YouTube, e-mails en meer.

Vaak doen zich problemen voor en komen ze weer terug. Dus, als dat ook bij jou het geval is, bel ons dan gratis op Asus telefoonnummer + 31-308081216 en laat een Asus klantenservice-router specialist helpen om dingen op te lossen.

Go Back

Comment